2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه با ترس سربع رفتیم اتاقی ک مارو فرستاد. مامانم ولی داشت کمک میکرد تو آشپزخونه با خواهر ش رام . ت ...

هرچی بگی تهش خالته

پدرشوهرتم باجناق باباته

یک دهم هم از سختیای خانواده شوهرم نمیفهمی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
اون کلا عصبی هست از حسودی چشم دیدنم فقط نداشت ک راحت بشینم تازه دارم میگم بچه دستم بود و غیرشم کمکی ...

تو نمیخواد جواب بدی اصل قضیه رو بگو دیگه دیوونمون کردی

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

ببین توروخدا قطره چکونی میگی 

بعد آدم میگه میخوای بری تو پر بازدید شاکی میشی

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.

من جامادرشوهرت بودم چکیت میکردم از بس کندی😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
هرکی عروس عمه شد سرخ وسفید وپنبه شد    

والا ۳ تا از دخترای عمه هام با پسر عمه شون ازدواج کردن هر ۳تا طلاق گرفتن  

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

شوهرم به من میگه کندی ...به خودم امید وهر شدم ...لایکم کنین بعدا میام

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

ای بابا .یکی لایکم کنه .برم ظرفامو بشورم و بیام بخونم

آب دارین؟ما آب خونمون صبح تاحالا قطعه. همهظرفا مونده

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.