2777
2789

دمتون گرم بچه ها درستش همینه...ترک تاپیکهای خب خبی!😆

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

قطره چکون کی بودی تو 😞😞🤤🤤🤤😝😝😝

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد مادرشوهرم دوباره ازون وحشیایی ک میگم شد دادو بیداد کردو همه مهمونیای خودمونیشو که تو اتاق کنار آشپزخونه بودند بامنو بیرون کرد از اتاق گفت برین پیش بقیه مهمونا به منم گفت لازم نکرده کمک کنی

به خدا مامان نفس من اصلاا وقتی عروس کوچولو بهم گفت هنگ کردم برو تاپیک آخرمو بخون خودت متوجه میشی!!!ه ...

تو عاقل باش عزیزم زیاد بودن بی ادبایی که سر دو ماه نکشیده قطع شدن نینی یار خودش رسیدگی کرده و قطعش کرده فدات شم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بعد مادرشوهرم با حالت وحشتناکی😤

بهم گفت دخترم بعد زایمان اومد کمکت حالا که امشب پاگشاش کردم تو باید سنگ تموم براش میذاشتی خلاصه کلی منت گذاشت و منم بابقیه حسابی نرسیدیم رفتیم پیش مهمونی بزرگتر واینا