2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مملی امروز گرد و خاک کردی😒

درمورد اون دختره روانی مریض میگی😃😃😃😃😅😅😅 نی نی یار قطع دسترسیش کرده.آشغال اومده نظرات عهد قجریشو به بقیه تحمیل کنه .😁بابابزرگشم جن گیر بوده مثلااا😅😅😅😅حالا چی گفته من نبودم عروس کوچولو بهم گفت.یکی پشتت حرف زده.ولی نگفت چی گفته

مادرشوهرمم ک  الکی از دستم ناراحت بود شایدم از چیز دیگه ای که زورش ب من رسیده٬

بعد تعارفم کم نیاورد گفت آره الکی خواست منو بفرسته دنبال نخودسیاه بااینکه خواهرشوهرام مامانم و...همه داشتن کمک میکردند بااین حال الکی منو فرستاد بگردم دنبال کار.بی وجدان بااینکه می‌دونه دارم پسرمو می‌خوابوندم

به نظر من بهترین رفتار که شایسته هستش اینه که با ایشون و کلا هرکس دیگه ای که این مدلی رفتار می‌کنه اولا از  زمینه ایجاد کشمکش جلوگیری بشه بعدشم باهاشون مثل یک مهمان محترم برخورد کنین که هرچقدم کارهای ناپسندی داره بازم مهمونه. 

استارتر جان من امتحان دارم وقت ندارم اگه میشه وقتی همشو کامل نوشتی منو لایک کن بیام بخونم، ضمنا قسمت علاقمندیا رو هم بلدم ولی میخوام تا تموم شد بفهمم بیام بخونم حوصله ندارم هر دقیقه اونو چک کنم😊

درمورد اون دختره روانی مریض میگی😃😃😃😃😅😅😅 نی نی یار قطع دسترسیش کرده.آشغال اومده نظرات عهد قجری ...

بیخیال دگ فحشش نده اینجا همه جور ادمی هست 😅

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

منم رفتم آشپزخونه مامانم ک در جریانه ظلمای مادرشوهر و هست یجوری ک مادرشوهرم بشنوه بهم گفت تو برو پیش بچت خطرناکه تو شلوغی ولش کردی کمکی لازم نیست ما هستیم

(دیگه یه مهمونی۱۵ -۲۰نفره رو مادرشوهرم باید بتونه بچرخونه)

بیخیال دگ فحشش نده اینجا همه جور ادمی هست 😅

به خدا مامان نفس من اصلاا وقتی عروس کوچولو بهم گفت هنگ کردم برو تاپیک آخرمو بخون خودت متوجه میشی!!!هرچیم گفته ده تا روش برگرده به خودش و خونوادش و عزیزاش😐😐😐😐