یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی انجام زایمان طبیعی کار اصلی ماما هست نه دکتر...دکتر فقط تو موارد مسله دار ورود پیدا میکنه وگرنه کار اصلی مربوط به ماما هست ....تو ایرانم نمیدونم واقعا چرا ارزش کار ماما انقد کمه که کسی نمیدونه وظیفه اصلیش چیه نمیدونم اطلاعات مردم کمه یادکترا انقد بیکار شدن زایمان هم میگیرن
خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
ولی انجام زایمان طبیعی کار اصلی ماما هست نه دکتر...دکتر فقط تو موارد مسله دار ورود پیدا میکنه وگرنه ...
دقیقا والا من تو لیبر کار میکنم کلا در طول شیفتم فقط ۱ بار دکتر و میبینم اونم زمانیه که میاد برگه های اوردر رو مهر میکنه و میره .همش تو اتاق عمله اصلا کاری به زایمانای طبیعی نداره. مگر اینکه بزور بکشونیمشون واسه موارد حاد
زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
خب مامای همراه میاد برای زایمان دیگه!!! بقیش چیه دیگه؟!
مثلا دید توی فیلم زایمان فیزیولوژیک شوهر خانوم همراهش هست؟ماما همرا میتونه اون نقش رو ایفا کنه حتی بهتر از همسر چون اطلاعاتش خیلی بیشتره یا در طول بارداری کلا مریض رو از هر لحاظ ساپورت کنه این برنامه تازه تو اران اومده و خیلی جا افتاده نیست
خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی