2777
2789
آره والا آخرین لحظه دکترا میان چندبرابر ماماهم پول میگیرن مامای بیچاره هم از اول پیشته با کلی کمک ...

جهان سوم است دیگر خواهر من وگرنه کشوری مثل کانادا ماما ها حرف اول رو میزنن...حقوقشون از دکتر هم بیشتره تو ایران اصلا نمیفهمن ماما چکار میکنه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

[QUOTE=60564214]میدونم خواهر فقط تعجبم اینهمه مامارو این ملت نمیبینن کلا باورم نمیشه[/QUOTE

دکتر باشه کلاسش واسشون بیشتره!

مگه ندیدی میگن وای مامایی نخونیااااا

دیگه تا متخصص باشه کسی کاری ب ماما نداره!!!

دراین حد مردم ما آگاهن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=60564214]میدونم خواهر فقط تعجبم اینهمه مامارو این ملت نمیبینن کلا باورم نمیشه[/QUOTE دکتر با ...

حالا امسال تازه مامایی رو بردن زیر شاخه پزشکی ببین وضع بهتر میشه یا نه مثلا بشه مثل دارو ودندون ولی تا جا بیافته ده سالی طول میکشه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
چرا خدمات مامایی جز بیمه تکمیلی نیست 

چون توی ایران کار ماما خیلی بی ارزش شده و متاسفانه مردم پزشک محور هستن

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
بعضی دکترا خودشون میگن میایم برا زایمان بعدش که رفتی میفهمی نخیر فقط آخرش که نزدیک زایمانه زحمت میکش ...

باز خوبه اینی که تو میگی یه دخالتی میکنه. باور کن پزشکای بخش ما میان نگاه میکنن فقط. بعضیا هم که اصلا نمیان

والا زبون من مو در آورد بس که گفتم ماماها بهتر از دکترا از زایمان سر در میارن

خواهرم مامایی میخونه میگه دانشجوهای پزشکی اصلا اجازه نمیدن ما زایمانو انجام بدیم وقتی شرایط انقد بد برای چی آینده ماماهارو خراب میکنن به نظرم شمام یه اعتصاب لازم دارید 

خواهرم مامایی میخونه میگه دانشجوهای پزشکی اصلا اجازه نمیدن ما زایمانو انجام بدیم وقتی شرایط انقد بد ...

بله متاسفانه دوست من شاغله تو بیمارستان آزادی قبلش هم توی بیمارستان اکبر آبادی طرحش رو گذرونده میگه اینجا واسه فارغ التحصیلای دانشگاه ما سر و دست میشکونن چون ماماهایی که تحویل میدن خیلی با تجربه تر از ماماهای دانشگاهای دیگن. بخاطر اینکه دانشگاه ما تو بیمارستان فقط ماما آموزش میبینه و تو دوران دانشجویی خیلی زایمان میگیرن

چرا خدمات مامایی جز بیمه تکمیلی نیست 

بیمارستان که خودش ماماداره مبان سرت اون که خودت میخوای همرات باشه که دیگه خدمات بیمه نداره اخه ازادحساب میشه.

شهرمابیمارستان دولتیاقبول میکنن ماماهمراه وکرنه خصوصی اصلا