2789
من؟ تو گروه های زیادی عموم اما الان دیگه نمیخونم اونها رو ببین سرچ کن گروههای تل گرام پرگار بالای ده ...

ممنونم

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد ما توقع ی لباس داشتیم پارمون میکردن

🤣🤣🤣

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

سلام خوبید یسوال داشتم برای اطرافیان پزشک عمومی میتونه برای کشور دانمارک اقدام کنه؟ چه کشورای پیشنها ...

اتفاقا دوستم پزشک هست رفت دانمارک

زبان انگلیسی عالی هست اما دانمارکی بلد نیست ببین رفتنش راحته اما تا زبان دانمارکی بلد نباشه اجازه کار بعش نمیدن شغلهای کادر درمان جزو مشاغل حساس هستن باید حتما زبان دانمارکی در حد خوبی بلد باشن

دوستم که گیر کرده میکه زبانشون سخته نمیتونم بخونم البته سنش بالاست و زندگی خانوادگی بدی داره تو دانمارک از شوهرش جدا شد شوهرش برگشت ایران برای همین سخت شده براش

بچه بودم دوستام همه اسکیت گرفته بودن تو کوچه بازی میکردن....چه قدر گریه کردم برای منم بگیرید....اصلا براشون مهم نبود....بعد یکی از دوستام افتاد زمین دستش شکست گفتن بیا آخرش اینجوری میشی تو هم😁😁

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

والا پسر همسایمون رفته آمریکا میگه اوضاع خیطه باید جای دیگه کار کنم برام 3 ساعت کار نمیصرفه حالا به قول خودش دو تا خونه داره ماشین داره زنش سرکار میره خودش بورسیس با زنش خرجش با دولته این وسط نالیدنش از کجاس من موندم

نه خیلی وقته برگشتم ایران درسمو خوندم برگشتم شوهرم نموند انگلیس همون چند ماهه اول برگشت ایران شغلش آ ...

واقعا اروپا بهشت برینه همونجوری که بلاکرها میگن عالیه مثلاً تورم ندارن ماشین خونه آرزونه استرس زندگی ندارن همه چی گل و بلبله