2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سنت که زیاد نیست ولی زود و زیاد بچه اوردی به نسبت همسنات

مادر جوانی هستی

۳۰ ساله های اطرافم اکثرا چند ساله ازدواج کردند و بچه ندارند یا اصلا ازدواج نکردند خیلی وقتی نمیبینم کسی سه تا بچه بیاره

من همیشه تصورمیکردم تو۳۰سالگی دوتابچه بزرگ کردم فرستادم مدرسه اما خدانخواست و تو۳۴سالگی تازه بچم اون ...

عوضش تا تونستی به خودت رسیدی وعشق کردی

من 34 همسن شما بشم اولیم15 دومیم 10 سالش میشه انشالله

ولی دیگه پوکیدم اون موقع🤐

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

😂😂😂😂😂ببخشید خندم گرفت مثلا تو برادر یا خواهرشوهرتو بغل میکنی

نمیری🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

عوضش تا تونستی به خودت رسیدی وعشق کردی من 34 همسن شما بشم اولیم15 دومیم 10 سالش میشه انشالله ولی دیگ ...

اره خدایی تو اون ۱۰سالی ک بچه نداشتم واقعا بهم خوش گذشت دلم برااون روزا و مستقل بودنام تنگ شده الان حس میکنم دست و پام زنجیره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون