2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه جالب نیست تو این سن کم آدم این همه بچه داشته باشه مثل مادر بزرگ ها احتمالا شما توی ذهن اطرافیان همیشه یا باردار بودین یا زائو یا شیرده با این سه تا تو ذهن بقیه حک شدید

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

منم ۳۰سالمه بچه چهارمو دارم میارم.چرا احساس پیری میکنی!؟

چهارمی خودت خواستی ؟؟ من گاهی به چهارمی فکر میکنم ولی میترسم

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

اره خدایی تو اون ۱۰سالی ک بچه نداشتم واقعا بهم خوش گذشت دلم برااون روزا و مستقل بودنام تنگ شده الان ...

درسته

ولی به چیز دیگه هم هست

به سن شما برسم اون موقع دیگه آزادم و برا خودم بچه هام بزرگ شدن اون موقع من مستقل و برای خودمم و شما همینطور که گفتید درگیر بچه داری

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

مبارکه، خیلی هم خوبه، مادر جوان و پرانرژی و با فاصله سنی مناسب از فرزندان.

عزیزم، درمورد این چیزها از غریبه ها نظرخواهی نکن، تو این سایت آدمهای کاملا متفاوت با سبک زندگی متفاوت عضو هستند.

اگر خودت و همسرت راضی هستید، پس خوشبختید و اصلا نیازی به تایید دیگران نیست.

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
درسته ولی به چیز دیگه هم هست به سن شما برسم اون موقع دیگه آزادم و برا خودم بچه هام بزرگ شدن اون موقع ...

بچه تا کی سختی داره من الان ازدست دخترم میشینم گریه میکنم غذانمیخوره هرچی میخواد گریه میکنه هرجابریم اذیت میکنه اصن دوست ندارم باهاش مهمونی یا بیرون برم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بله.همسرم عاشق بچس است.دیگه بهش گفتم کافیه من بیش از ۴تا توان ندارم.

خدا حفظشون کنه ، من دوست دارم پسر داشته باشم

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

بچه تا کی سختی داره من الان ازدست دخترم میشینم گریه میکنم غذانمیخوره هرچی میخواد گریه میکنه هرجابریم ...

منم دقیقا تو شرایط شمام الان

دخترم 1سالشه روانیم کرده

تا وقتی که جیششو یاد بگیره

از پوشک بگیریدش

از شیر بگیریدش

مستقل بشه برا خودش

3سالگی دیگه اوکبه انشاللع

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

پسر شد حالا یا دختر؟؟ 🥲

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)