2789
شاید میترسه ،یه وقت نبریش رو سنگ ،همون رو سرامیک بزارش ، براش جایزه بزار ،من دختر وسطیمو اینجوری کرد ...

نه اصن روسنگ نمیزارم بیشترمیبرم دسشویی دوست داره اب بازی کنه یاحموم رفتنشو فقط ب عشق اب بازی میره بخاطر همبنه ک همکاری نمیکنه حالا فعلا این یه ماهم صبرکنم واکسنش تموم بشه ببینم موفق میشم یان توکل بخدا.

ممنون راهنماییاتون گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اصن روسنگ نمیزارم بیشترمیبرم دسشویی دوست داره اب بازی کنه یاحموم رفتنشو فقط ب عشق اب بازی میره بخ ...

خواهش میکنم ، ولی اگه دیدی نشد بزار کمی بزر تر بشه مثلا ۲۰ ماهگی

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

خواهش میکنم ، ولی اگه دیدی نشد بزار کمی بزر تر بشه مثلا ۲۰ ماهگی

سعیمو میکنم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
۲پسر ۱ دختر

خدابراتون حفظشون 🌸

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

[QUOTE=414379678]مبارک این بستگی ب فکر ونظروحوصله خودتون داره چندتا سوال دارم راجب تجربه تون ممکنه ج ...

خداحفظشون کنه ، عاقبت بخیربشین همتون وخوش ب سعادتت من ک خیلی بدویارم بین طبیعی وسزارین موندم مرسی ازت گلم 💓 خدا خیلی دوستون داره که سه تا فرشته سالم نصیبتون کنه التماس دعا برای همه ( چشم انتظارا دامنشون سبزبشه ، مریضها شفا پیدا کنن وخوشبختی همه مردم ) فدات گلم

شما تونستین ازجیش بگیرین من یه بار تو ۱۲ماهگی شروع کردم دیدم دخترم متوجه نمیشه همکاری نمیکنه دوباره ...

زوده ولش کن اذیتش نکن

من دختر بزرگم و دوسالگی یادش دادم سریع یاد گرفت

الان هم خودتون اذیت میکنی هم اونو

هرچی عاقل تر بشه بهتر یاد میگیره

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

زوده ولش کن اذیتش نکن من دختر بزرگم و دوسالگی یادش دادم سریع یاد گرفت الان هم خودتون اذیت میکنی هم ا ...

ممنون گلم