2789
عنوان

اگه زن باردار با شوهرش بیاد دو روز خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 43 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کسی که بچه کوچیک داره باید بدونه زن باردار خودشو به سختی تحمل میکنه همین که رو وسایل مردم بالا نیاره هنر کرده. شما هم اگه بچتون نیاز دائمی به مراقبت نداره کمک کنید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من اگه تو روابطم با یه نفر انقدر پیگیر باشم سعی میکنم فاصله بگیرم اذیت نشم

یعنی چی پیگیر عزیزم

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

آره دیگه یا بچه رو میگیرم یا کمک میکنم البته ترجیح میدم کمک کنم تا بچه رو نگهدارم

بچه🤔

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

فک کنم بارداری بهونه ی خیلی خوبیه برای کمک نکردن. شما هم میتونی کار کنی یا نه. واقعا مجبور نیستی. در حد کم هم میتونی کمک کنی

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

من از بس خودم بارداریهام سخته که اگه یه زن باردار یهو بیاد بزنه تو گوشم کاملا دربرابرش سکوت میکنم!!!!!!!!!!!

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

نه دو روز خونه ی کسی میمونم ، نه کسی رو دو روز خونم راه میدم

نه خونه ی کسی کمک و کار میکنم ، نه کسی بیاد خونم اجازه ی کمک و کار میدم

مهمون مهمونه . اونم در حد یکی دو ساعت و مهمونی تموم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩