برین خونشون شما کار میکنید؟؟؟با وجود داشتن بچه کوچک
@niniyar
یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی که بچه کوچیک داره باید بدونه زن باردار خودشو به سختی تحمل میکنه همین که رو وسایل مردم بالا نیاره هنر کرده. شما هم اگه بچتون نیاز دائمی به مراقبت نداره کمک کنید
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من اگه تو روابطم با یه نفر انقدر پیگیر باشم سعی میکنم فاصله بگیرم اذیت نشم
یعنی چی پیگیر عزیزم
یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)
آره دیگه یا بچه رو میگیرم یا کمک میکنم البته ترجیح میدم کمک کنم تا بچه رو نگهدارم
بچه🤔
نه دو روز خونه ی کسی میمونم ، نه کسی رو دو روز خونم راه میدم
نه خونه ی کسی کمک و کار میکنم ، نه کسی بیاد خونم اجازه ی کمک و کار میدم
مهمون مهمونه . اونم در حد یکی دو ساعت و مهمونی تموم
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد