2789
عنوان

بارداری و خانه نامرتب و واکنش قوم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 43 پست
فقط زنایی ایرانی هستند که از روز اول مثبت شدن بی بی چک میوفتن تو رختخواب و همه هم حق میدم به اینکه ت ...

من فشارم روی۷ بود و یک ماه از تخت نتونستم تکون بخورم رنگ صورتم مثل میت بود ربطی به ایرانی خارجی بودن نداره

چرا بی حالیویتامین بدنت کم نیست یا کم خونی چیزی نداری گوشت قرمز میوه بخور شاید بهتر بشی

تا چند وقت پیش که آبم میخوردم بالا می آوردم یه دکتر از رو ظاهرم گفت کم خونی داری احتمالا

ولی چیکار کنم از بوی غذا بدم میاد 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اولا خداروشکر که پدرشوهر اومده چون مرداد اصلا دقت نمیکنن به تمیزی کثفی😂دوماً هیچ اشکالی ندارد مهم ا ...

بعیده شوهرم پول به کمکی بده

خودمم از کمکی ضربه دیدم در نزدیکان و اعتماد نمیتونم بکنم به کسی

مهم نیست چه فکری میکنه ، ولی خونت تمیز باشه حال خودتم بهتره . بارداری رو خودت فشار نیار ، مثلا صبح ف ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

چشم دعا میکنم به مراد دلت برسی

توئم برای من دعا کن راه طولانی ای تا زایمان دارم و استرسی ام دعا کن به سلامت به دنیا میاد شرایط جسمیم داغونه

مرسی عزیزم از راهنماییت چشم دعا میکنم به مراد دلت برسیتوئم برای من دعا کن راه طولانی ای تا زایمان دا ...

حتما دعا میکنم هم شما هم تمام خانمهای باردار به سلامتی فارغ بشن ، انشالله دوران بارداریت با دل خوش سپری بشه .

شرایطم مساعد نیست ضعف دارم کار که میکنم نفسم میگیره

دکتر گفته یا خودت به خودت استراحت میدی گاهی این کار نکردنا وقتی استراحت پزشکی نباشه تو بارداری به ضرورته به خودت برس مواد مغزی بخور دارو داره تهوع استفاده کن کاراتو کم کم بکن هم ورزشه برات همم خودت انرژی میگیری از تمیزی

تا چند وقت پیش که آبم میخوردم بالا می آوردم یه دکتر از رو ظاهرم گفت کم خونی داری احتمالاولی چیکار کن ...

مبارک باشه. چند هفته ای. ؟

بابل ول کن هرکس هرچی میخواد فک کنه .منم سر پسرم ابنقدر حالت تهوع داشتم داغون بودم وهمش خواب اصلا جون نداشتم حتی برم حمام. منی که24ساعت حمام بودم

توروخدا واسه من دعاکن بارداری. شوهر منم راضی بشه همین امسال باردار بشم....اسمم ستاره دعام کن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

مبارک باشه. چند هفته ای. ؟بابل ول کن هرکس هرچی میخواد فک کنه .منم سر پسرم ابنقدر حالت تهوع داشتم داغ ...

عزیزمی

مرسی که درک میکنید

ان شأ الله خدا یه نی نی خوشگل بهت بده دعات میکنم شما هم برای من دعا کن به سلامتی بچه م به دنیا بیاد

عزیزمی مرسی که درک میکنید ان شأ الله خدا یه نی نی خوشگل بهت بده دعات میکنم شما هم برای من دعا کن به ...

ان شالله. بسلامتی زایمان کنی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.