2789

خانما من باردارم

حس و حال هیچ کاری ندارم همش تو تختم اصلا جون کار ندارم حالت تهوع و ... هم دارم

یه روز خونه رو جارو کشیدم فقط هال و اتاق رو فرداش پاهام درد میکرد

بعد خونمون نامرتبه شوهرمم دیر میاد خونه کمک نمیتونه کنه

مادرم سرش شلوغه توقعی نمیشه داشت

چند روز پیش پدر شوهرم اومد خونمون یه وسیله ای رو ببره من خیلی خجالت کشیدم

بنظرتون در موردم چه فکری میکنه ؟

فقط زنایی ایرانی هستند که از روز اول مثبت شدن بی بی چک میوفتن تو رختخواب و همه هم حق میدم به اینکه تکون نخوره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هیچی . نگران نباش . میدونن باردار فرق داره .

منم کاری ننیکردم وضهیتم خوب نبود. خواهرم مادرم میومدن انجام میدادن . اصلا اهمیت نداره . درک میکنن .

فکری هم نمیکنن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر پدر شوهرت: قربونت زن خودم برم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بزار هر وقت فکر کرد . از زبونش چیزی دراومد قصه شو بخور چرا به استقبال میری؟ ولی اگه حالت بهتر شد خودتو ننداز هر وقت تونستی یه کاری بکن نزار تنبل شی . میدونی هر تعویق انداختن و تنبلی چه تاثیری رو مغز خودت و بچه داره.

اولا خداروشکر که پدرشوهر اومده چون مرداد اصلا دقت نمیکنن به تمیزی کثفی😂

دوماً هیچ اشکالی ندارد مهم استراحت و راحتی خودته ث

ولی اگر مشکل مالی نداری حتما یکی رو بگیر تمیزکاری کنه برات برق بندازه

منم دقیقا تو حال شمام

سه ماهه باردارم

خونمون بهم ریخته اس خصوصا اتاق خوابم ولی سعی میکنم پاشم ظرف بشورم جارو کنم ولی خیلی سخت نمیگیرم مثلا لباسا مرتب و اتو کشیده مثال قبلا ها نیستم

بنظرم فعلا سلامت خودم و بچه اهمیت بالاتری داره منم تو ساختمون پدر شوهر زندگی میکنم مهمم نیس راجع بمن چی فکر کنن مهم بچه مه

هیچ برات مهم نباشه چه فکری میکنن

تلفنی یا مادرشوهرت رو دیدی بگو خیلی بی حالم یه لیوان آب نمیتونم بردارم بخورم

منم باردارم عین خودتم

به خونمون هم ویار دارم حتی نمیتونم ظرف بشورم

دهن مردم رو نمیشه بست

اگر اینقدر شعور ندارن که شرایط شما رو درک کنن بذار هر فکری که میخوان بکنن

شما الان فقط به فکر سلامت خودت و اون بچه باش و استراحت کن وقت برای کار کردن زیاده هر موقع تونستی انجام بده

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫