2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده کمکم کنید

180 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها حالم خیلی بده کمکم کنید

ی ماه ازدواج کردیم اما هنوز کامل نتونستیم نزدیکی کنیم

من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم احساس درد و سوزش زیادی میکنم و ناخداگاه پاهام و لگنم منقبض میشن

دکتر معاینم کرد گف پردت کاملاسالمه و راحتم پاره میشه 

ولی دیشب کلی تلاش کردیم بازم نشدشوهرمم نمیتونه یهویی اینکاروبکنه منم تو این ی ماه فقط دارم دردمیکشم اخرشم هیچی

دیشب کلی گریه کردم دیگ خسته شدم شوهرمم خیلی عصبی بود بااین حال ارومم کردگف رابطه نمیخوام اصلا..

بعد اخر شب گیرداد ب طلاهام(شیربهام) که چرانمیاریشون پول من دس پدرمادرت چیکارمیکنه وفلان بعدشم کلی تحقیرم که تو ن میتونی نیازمو برطرف گنی ن ادب داری ن طلاهاتو میاری

من هیچ حرفی نزدم چون قبلا سراین موضوع دعوای بزرگی کردیم همون موقه هم ب عمش گفم گف طلاهات مال خوته حق نداره اینطوربت بگه

اما دیشب بازم گف باید بیاریشون اگ ن بمون خونه اقات وفلان....... وکلی تحقیردیگه 

شوهرم درکل پسرخوبیه اماخیلی پولکیه.میترسم بیارم طلاهامو همینارم ازم بگیره ودیگ هیچی نداشته باشم مهریمم خیلی ناچیزه واگه خدایی نکرده دراینده بخواد بام کاری کنه هیچ پشتوانه ایی نخواهم داشت

حتی یارانمم پیششه

اما موقعی ک داشته باشه خرج میکنه خسیس نیس

حرفای دیشبش وتحقیراش دلمو شکوند تروخدا بگید چیکارکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خییلی اذیت شدم ولی به نظرم حرفاشم بیشتر باعث میشه که اذیتت بیشتر بشه. ما هم اوایل ازدواج مشکل داشتیم باهم، همش دعا میکردم دیرتر بیاد سراغم😆 موقعی هم که می اومد کلللی اذیت میشدم اونم بیخیال میشد.

خانمی همه اولش همینن.من بادمه دفعه اولش واقعا برای چند ثانیه از هوش رفتم .خیلیییی درد کشیدم .شوهرم هم ترسید .ولی بعدش دبگه راحته.نوع بدن با بدن فرق داره یکی راحته یکی سخته.فک کنم الان داروها و مسکن های زیادی هست .برو داروخانه یا اگه میتونی برو دکتر بپرس.

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

بلاخره نیازش برطرف نشده گیرداده به طلا .که مثلا بگه بخاطر س...س نیست اعصاب خوردیم..

ازاین ببعد مسائلخصوصیتونوبه هیچ کس نگو حتی عمش

طلارم نده

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

احتمالا شما واژینیسم داری . دربارش تو نت سرچ کن اطلاعتت بره بالا بعدم اگه دکتر زنان کمکت نکرد روانشناس باید بری . خیلی مهمه ها 

با شوهرت صحبت کن بهش بگو چند شب مرتب فقط عشق بازی و ماساژ داشته باشید . چند بار با عشق بازی اونم ارضا کن تا کمتر عصبی بشه و بهونهنکنه برا گیر دادن

زدم گذاشتم نیم ساعتم موند ولی هیچ فایده ایی نداشت تا دهانه خوبه درد ندارم اما داخل درد دارم

عزیز دلم شما در ختم یونسیه ثبت نام کردید شروع از پنج شنبه اس

لطفا اگر هنوز دوس دارید توی ختم باشید توی تاپیک اعلام کنید که از زمان شروع مطلع شدید

و اگر هم منصرف شدید اطلاع بدید تا جایگزین کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1787859/شروع-ثبت-نام-ختم-ذکر-یونسیه-دعایی-که-حضرت-یونس-را-از-دل-ماهی-نجات-داد?page=12

مرسی