2821
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 83 پست
روز های بعد انتقال خیلی دیر میگذره منم هیچ علائمی ندارم بیشتر نگران میشم

اصلا اصلا ب علایم اکتفا نکن..علایم همش چرته.....میتونی برای سرگرمی نذر کنی مثلا روزی پنج هزار تا صلوات بفرستی اینجوری حواست هم پرت میشه هم انشالا مثبت میشی

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

استراحت کافی داشته باش وکارهایی که دکتر گفته مو به مو انجام بده استراحت مطلق هم اصلا خوب نیست من تو ...

منم استراحت مطلق نیست قدم میزنم سر سفره میشینم ولی کار خونه اصلا انجام نمیدم

والا دکتر من زیاد توضیحات نمیده کارشو انجام میده بدون صحبت میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه بار از اول رفتم چون وضعیت جنین هام خوب نبود ولی بار آخر با جنین فریز شده باردار شدم

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

میشه بگید برای مثبت شدن چه کار هایی باید کرد؟کی علائم میاد سراغ آدم؟ مثلا من فقط الان مخصوصا از دیشب ...

گلم اصلا ب این علایم دل نبند اینا بخاطر آمپول هورمونی اینا هست ک زدی انشالا ک بارداری گلم ولی اصلا ب علایم کار نداشته باش ...

سه بار از اول رفتم چون وضعیت جنین هام خوب نبود ولی بار آخر با جنین فریز شده باردار شدم

من میخاستم برم آی وی اف دکترم گفت باید هشت تا گرید آ داشته باشی و فلان منم ترسیدم دیگه نرفتم البته من برای جنسیت بودم

آخه علامت بارداری دقیقا بعد از انجام آزمایش میاد من خودم اصلا تغییر نکرده بودم

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

نمیدونم تو مرکزی که شما رفتید هم این کارو میکنن یا نه ؟ روز انتقال جنین به من روی ال سی دی تصویر جنین رو نشون دادن که یکیش به تعداد زیاد سلول تقسیم شده بود ،یعنی درشت تر از اون یکی بود که دکتر بادیدن اون جنین خیلی امیدوار بود

نه من همسرم مشکل داشت تحرک و تعدادش کم بود کلا خیلی ضعیف بود رفتیم دکتر بعد دیدن آزمایش گفت فقط آی و ...

مت جدیدا آزمایش اسپرم دادم .هم سرعت و قدت حرکت و مورفولوژی اسپرم اوکی بود .من تمام عمرم ورزش کردم .واقعا مردهای الان غریبه هستن با ورزش کم تحرک شدن

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

گلم اصلا ب این علایم دل نبند اینا بخاطر آمپول هورمونی اینا هست ک زدی انشالا ک بارداری گلم ولی اصلا ب ...

من یه شب یه صبح آمپول پروژسترون میزنم و روز یه دونه آسپرین و یه دونه پردینزولون

من یه شب یه صبح آمپول پروژسترون میزنم و روز یه دونه آسپرین و یه دونه پردینزولون

علامت بخاطر همین آمپول ها هستن چون شبیه بارداری هست توکلت برخدااا باشه مطمین باش خدا بهترینا رو برای بندش میخاد دیدم ک میگم

نمیدونم چرا نمیشه لایک کرد ،تاپیکو سیو کن شاید بعدا به دردت خورد

علامت بخاطر همین آمپول ها هستن چون شبیه بارداری هست توکلت برخدااا باشه مطمین باش خدا بهترینا رو برای ...

الهی آمین مرسی عزیزم ایشالا عید امسال همگی نی نی هامون صحیح و سالم بغلمون باشه🤲🏻

انشااا ب حق فاطمه زهرا دامن همه منتظران سبز بشه و اگه خیر وو صلاح باشه جنسیتی ک میخوایم بهمون بده... ...

سلام کجا اقدام کردین منن دوتا دختر دارم دلم پسر هم میخواد. باید کجا برم چقدر هزینش میشه واینکه من مشکل بارداری ندارم وفقط تعیین جنسیت میخوام. میشه راهنمایی کنین