2821
2789
عنوان

آی وی اف

1655 بازدید | 83 پست

سلام دوستای گلم

من روز سوم انتقال هستم کسایی که با من در این راه هستن بیاید کنار هم باشیم و از تجربه های هم استفاده کنیم

سوالی بود خوشحال میشم کمکتون کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم برای جنسیت بودی؟کجا انجام دادی؟هزینش چقد شد؟و اینکه هایپر نشدی؟

سلام گلم ما چون بیمه نبودیم و آزاد حساب شد تخمک کشی ۷۰ میلیون که با بیمه میشد ۲۸ و انتقال ۱۲ و نیم که با بیمه میشد ۵ و نیم

البته هزینه خراش و دارو ها و ویزیت هم جدا شد

من کلینیک دکتر غلامرضا تیزرم در ارومیه انجام دادم

سلام سلام، بسلامتی انشالله که مثبت باشه جوابش چند تا انتقال دادین ؟من چهارشنبه میرم ویزیت برای تعیین ...

به سلامتی عزیزم ایشالا که این سری مامان دوتا جنین ناز و تپل میشی

من ۵ تا جنین انتقال دادم

سلام گلم ما چون بیمه نبودیم و آزاد حساب شد تخمک کشی ۷۰ میلیون که با بیمه میشد ۲۸ و انتقال ۱۲ و نیم ک ...

من برای آی وی اف از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم مثلا اگر ۱۰۰ تومنه من حاضرم ۲۰۰ تومن بدم اما فقط مشکلی که دارم اینکه میگن برو بیا زیاد داره شغلم اجازه نمیده آیا راهی هست ؟؟؟

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

به سلامتی عزیزم ایشالا که این سری مامان دوتا جنین ناز و تپل میشی من ۵ تا جنین انتقال دادم

گلم شما کی انجام دادی چندتاش برات گرفت ؟

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

برای جنسیت بود یا برای بارداری؟بهت گفت استراحت مطلق باشی؟

نه برای بارداری پنج سال نابارور بودیم اولش رفتیم برای تعیین جنسیت چون دوست داشتم حالا که مجبور شدم آی وی اف کنم و این همه سختی تحمل کنم جنسیت مورد نظرم باشه ولی بعدش دلم نیومد چون ترسیدم بعد تعیین جنسیت که بقیه جنین ها از بین میرن جنین نمونه برام

نه برای بارداری پنج سال نابارور بودیم اولش رفتیم برای تعیین جنسیت چون دوست داشتم حالا که مجبور شدم آ ...

انشااا ب حق فاطمه زهرا دامن همه منتظران سبز بشه و اگه خیر وو صلاح باشه جنسیتی ک میخوایم بهمون بده.....منم تازه اقدام کردم برای پسر دوتا گل دختر دارم ببینم خدااا چی مصلحتشه

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

من برای آی وی اف از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم مثلا اگر ۱۰۰ تومنه من حاضرم ۲۰۰ تومن بدم اما فقط مشکلی ...

پروسه ما کلا از شروع دارو تا انتقال دو هفته طول کشید دو این دوهفته ۶ بار رفتیم البته منم همسرم از سالن انتظار نشستن خوشش نمیاد ولی با منشی آشنا دراومدیم اولین نفر میفرستاد ولی خب باید رفت هرچند بار که دکتر میگه چون بخاطر دارو ها بدن و رحم هی چک میشه