2821
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 83 پست
من روز سوم انتقال هستم پنج تا جنین انتقال دادم ۲۵ خرداد گفت برم برای آزمایش دعا کنید مثبت بشم😢

اصلا استرس نداشته باش استرس سمه برای بارداری ..

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

انشااا ب حق فاطمه زهرا دامن همه منتظران سبز بشه و اگه خیر وو صلاح باشه جنسیتی ک میخوایم بهمون بده... ...

الهی آمین ایشالا شما هم صاحب یه گل پسر میشید بنظر من که اگه مثبت بشه تمام سختی هاش ارزششو داره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من برای آی وی اف از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم مثلا اگر ۱۰۰ تومنه من حاضرم ۲۰۰ تومن بدم اما فقط مشکلی ...

اره راست میگن...باید ی ماه ازقبل بری دارو بدن بعدش سوم پریودی خیلی باید بری

آخه بیمه هزینه تعیین جنسیت رو نمیده اینجوری خیلی بده اگه بده خیلی عالی میشه ولی برای نازایی هزینه میده

پروسه ما کلا از شروع دارو تا انتقال دو هفته طول کشید دو این دوهفته ۶ بار رفتیم البته منم همسرم از سا ...

جسارتا برای تعیین جنسیت رفتید یا اینکه با همسرتان باردار نمیشدید این روش رو انتخاب کردید ؟؟؟

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

جسارتا برای تعیین جنسیت رفتید یا اینکه با همسرتان باردار نمیشدید این روش رو انتخاب کردید ؟؟؟

نه من همسرم مشکل داشت تحرک و تعدادش کم بود کلا خیلی ضعیف بود رفتیم دکتر بعد دیدن آزمایش گفت فقط آی وی اف

انشالله مثبت میشه گلم .من بعد از ۴ بار آی وی اف،بچه دار شدم روزهای سختیه ولی به شیرینی بعدش میارزه❤️

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

استراحت کافی داشته باش وکارهایی که دکتر گفته مو به مو انجام بده استراحت مطلق هم اصلا خوب نیست من تو رختخواب نبودم و از همون روز اول سر سفره نشستم ولی کار خونه کلا تعطیل

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

انشالله مثبت میشه گلم .من بعد از ۴ بار آی وی اف،بچه دار شدم روزهای سختیه ولی به شیرینی بعدش میارزه❤ ...

میشه بگید برای مثبت شدن چه کار هایی باید کرد؟کی علائم میاد سراغ آدم؟

مثلا من فقط الان مخصوصا از دیشب خیلی گرممه

نوک سینم درد میکنه و از دیروز روی شرتم خیلییی کم ترشح سفید دارم

انشالله مثبت میشه گلم .من بعد از ۴ بار آی وی اف،بچه دار شدم روزهای سختیه ولی به شیرینی بعدش میارزه❤ ...

یعنی شما این چهار بار رو تمام مراحلش رو از اول رفتی ؟یا فریز بودن؟