2821
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 83 پست
الهی آمین مرسی عزیزم ایشالا عید امسال همگی نی نی هامون صحیح و سالم بغلمون باشه🤲🏻

انشالا ک هرچی خیر وو صلاحشه انشالا صلاح خدااا با خواستمون یکی باشه

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

سلام کجا اقدام کردین منن دوتا دختر دارم دلم پسر هم میخواد. باید کجا برم چقدر هزینش میشه واینکه من م ...

کدوم شهری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سمت کرج هستیم

باید پرس ووجو کنی ببینی چ دکتری تو شهرتون خوبه کارش من انجام ندادم دوستمون نازگلی انجام داده

بزرگترین کمک به خودتون داشتن امید به خدا و داشتن دلی آروم،واینکه روزگار تون مثل روزهای قبل بچرخه،فقط یه سری رعایت هایی هست،مثلا نزدن جارو برقی،بلند نکردن وسایل سنگین،نخوردن غذاهای خیلی شور،چرب،سرخ کردنی،تند،و پر ادویه،

به امید موفقیت تتون و با اومدن خبر های خوب

سلام کجا اقدام کردین منن دوتا دختر دارم دلم پسر هم میخواد. باید کجا برم چقدر هزینش میشه واینکه من م ...

عزیزم من ارومیه هستم و کرج دکتر یا کلینیک سراغ ندارم

کلینیکی که من رفتم هزینه آی وی اف تعیین جنسیت حدود ۱۷۰ میشد

و البته تعیین جنسیت رو بیمه نمیده هزینشو

میشه بدونم چرا انجام دادین

راستش من پنج ساله ازدواج کردم ولی دو سال و نیمه که اقدامم و خیلی دکتر رفتم و دارو استفاده کردم ولی متاسفانه اسپرم همسرم ضعیف بود و واریکوسل گرید ۱ بود امسال که رفتم کلینیک گفتن باید آی وی اف انجام بدید

البته یه چیز جالب چون ما از وقتی ازدواج کردیم جلوگیری طبیعی داشتیم دکتر گفت در واقع چون جلوگیری طبیعی بوده باردار نشدم شما پنج ساله نابارور هستین

عزیزم من ارومیه هستم و کرج دکتر یا کلینیک سراغ ندارم کلینیکی که من رفتم هزینه آی وی اف تعیین جنسیت ح ...

یعنی منکه مشکل بار داری ندارم بازم بیمه تقبل میکنه هزینه هارو و فقط هزینه تعیین جنسیت رو نمیدن؟؟

راستش من پنج ساله ازدواج کردم ولی دو سال و نیمه که اقدامم و خیلی دکتر رفتم و دارو استفاده کردم ولی م ...

از خدامیخوام زودی دامنت سبزبشه، منم چن سال بیشترازشما ازدواج و طبیعی جلوگیری کردیم.... دارم فک میکنم ک بچه داربشیم

آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،

یعنی منکه مشکل بار داری ندارم بازم بیمه تقبل میکنه هزینه هارو و فقط هزینه تعیین جنسیت رو نمیدن؟؟

فک کنم فرقی نداشته باشه آی وی اف معمولی رو بیمه برا همه رو میده ولی تعیین جنسیت رو نه

از خدامیخوام زودی دامنت سبزبشه، منم چن سال بیشترازشما ازدواج و طبیعی جلوگیری کردیم.... دارم فک میکنم ...

الهی آمین ممنون عزیزم انشالا خدا دامن شمارو هم سبز کنه عید نی نی قشنگمون بغلمون باشه