2821
2789
عنوان

شیطونه میگه با پسر داییم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 16466 بازدید | 130 پست
اولش بهش گفتن چند وقت برو کنتور خونی بعدش میذاریمت جای بابات این گفت حیف من نیست برم دهات بگردم کنتو ...

پس بی عرضه ست ...زندگی با آدم بی عرضه و خود برتر بین خیلی سخته به خصوص اگه مرد باشه بلاخره مسئولیت اصلی زندگی با مرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولش بهش گفتن چند وقت برو کنتور خونی بعدش میذاریمت جای بابات این گفت حیف من نیست برم دهات بگردم کنتو ...

من با کل این متن مشکل نداشتم تا این نظرت مردی ک کار کردن عیب بدونه هر کاری ک مشکل اخلاقی نداره مفت نمیارزه

😭

اسی چرا همش میگی کاش خوشگل بودم؟

خب اگه دلت میخواد عمل کنی برو بکن

تو این ۳۸ سال چرا نرفتی؟

بینی منم بد بود، پارسال عمل کردم

البته باید وقتی ۱۸ بودم میکردم ولی هیچ وقت دیر نیست

الان حس خیلی بهتری به خودم و چهره ام دارم

تا چند سالگی میخوای بگی کاش اینجوری بودم اونجوری بودم؟

اگه پول هست و داری، برو انجام بده

و اینکه مرد خوشگل خوبه داشتنش اما نه یه خوشگل علاف بیکار به دردنخور حداقل باید سر یه کار ثابت مثل کارگری رو بره تا الان که ۳۸ ساله شده

بهش بگو وقتی باهات ازدواج میکنم که اهل نماز (اگه نیسته) و کار کردن بشی.پس اول خودت نشان بده بعد بیا ...

اصلا نماز که نه خانواده م میگن بیاد همین جا خونه خودمون زندگی کنیم شاید بهش زمین هم دادن قرص هم خیلی کم کرده ولی خب تنبله

ببین بخدا اگه ببینیش روانی میشی قد و بالاچشم و ابرو صورت زاویه دار پوست سبزه روشن

من میخوامش 😂 😂 😂

تهش بدبختیه

ولی خب عیب نداره😂

از زنهای متاهل سایت که با پسرهای داغون و مشنگ سایت فاز عشق و عاشقی برداشتن متنفرم خاک تو سرتون خااااااااک🤢

سنت بالا هست دیگه باید ازدواج کنی حالا با اون یا یکی دیگه

اصلا به چشم نمیام اینم چون فامیله و جلو چشمش هستم و مبینه دختر سنگین رنگین و عاقلی هستم کاش در کنار اینا خوشگل بودم 😭😭

بیچاره بچه مگه عروسک دست شماست!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین بخدا اگه ببینیش روانی میشی قد و بالاچشم و ابرو صورت زاویه دار پوست سبزه روشن

اگه خواستگار دیگه ای نداری باهمین ازدواج کن سنش بهت میخوره چون تو ۳۸مرد مجرد کم پیدا میشه مگه اینکه بیبی فیس باشی که بتونی با کوچکتر ازخودت ازدواج کنی پس اگه فقط مشکل بیکاربودنشه سعی کن رومخش کارکنی بره سرکار البته یه مشکل دیگه هست ازدواج فامیلی برای نسل بعد مشکل ساز میشه به لحاظ ژنتیکی اینم درنظر بگیر

دست شیطونه رو بگیر یه تیپا بزن بهش دیگه نیاد دور رو ورت تو خطرناکی😂😵💫 عزیزم تصمیم عاقلانه بگیر... ظاهرت نمیدونم چطوریه اما اگه بخوای با این اس و پاس بیچاره با همین عقاید ازدواج کنی اونم طاقچه بالا میندازه واست و د بیا درستش کن...اگه میگی نیاز به تغییر برو الان همه با فیلر و بوتاکس کارشون راه میوفته ، بعدشم برو سرکار تو جامعه خواستگار خوبم برات پیدا میشه ولیییی اول از همه رو اعتماد به نفست کار کن عزیزم 💖

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

من میخوامش 😂 😂 😂 تهش بدبختیهولی خب عیب نداره😂

وای اوندفه سر خاک همه محوش شده بودند لامصب خودشو و خواهراش بی نظیرن خواهراش قد یک و هفتاد به بالا باربی و صورت قشنگ یه خواهرش متولد ۱۳۴۸ هست یعنی بینیش میگی سی سالشه ولی بیچاره بچهدار نشده شوهرش مشکل داشته

خودم بهش فکر میکنم باهاش باشم شرمم میاد چون اصلا به هم نمیایم🤣💔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز