2821
2789
عنوان

شیطونه میگه با پسر داییم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 16466 بازدید | 130 پست

ببخشید که میگم ولی اگه ازدواج کردی باهاش چیزی بهش ندید

خانواده ات اگه خواستن کمک کنند به تو بدن نه به شوهرت

پول و ماشین که اصلا مطلقا نه

اون الان هیجی نداره بعدا که داشته باشه سر و گوشش میجنبه

یا فاطمه زهرا#

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چہ جالب اینو الان شنیدم!!!!

اره برا منم خیلی جالب بودد تازه این قانونو گذاشتن گویا

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🦋عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

بیماری ژنتیکی تو ازدواجای فامیلی منظورشهمیگه باید خرج مشاور و دکتر ژنتیک کنی تا بچه سالم بدنیا بیاری

خب احتمال ابن موضوع خیییلی کمه، تو کشور خودمون کن زنو شوهر فامیل نداریم، اونم پسر دایی که ژنش دور تره

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

ببین به هر حال ژن اون دست رو دست نمیذاره که چشم و ابرو یا قد یا زاویه صورت یا لب و دهن یه چیش شبیه ب ...

به خداوندی خدا قسم دخترم کپی همسرمه،هیچی ش و باز هم تاکید میکنم هیچی ش شبیه من نیست

دقیقا ژن من دست رو دست گذاشته بوده

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب احتمال ابن موضوع خیییلی کمه، تو کشور خودمون کن زنو شوهر فامیل نداریم، اونم پسر دایی که ژنش دور تر ...

احتماش کمه صفر که نیست

بعد فقط بیماری جسمی که نیست بیماری روانی هم هست که با آزمایش و دکتر نمیشه فهمید جنین مبتلا هست یا نه (ژن مغلوب از پدر و مادر در کنار همقرار بگیره در فرزند میشه ژن غالب)

تو کشور خودمون زن و شوهر فامیل نداریم؟🤔

پسر دایی ژنش دور تره؟🤔 از نظرت ژن کی نزدیک تره؟

قاتل عفونت های باکتریایی

چہ قانون خوبی

دقیقاا

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🦋عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

حق هر بچه ای هست پدر خوب و درست درمونی داشته باشه، این جوری در حق اون بچه ظلم زیادی میکنی چون با زندگیش بازی میکنی، ادم زشت دو عالم باشه ولی کنار پدر و مادر حسابی بزرگ بشه...

غریبگی نکن / نکن غریبگی پسرم / اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند //// گروس عبدالملکیان به یاد فاجعه ابان ۹۸

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز