2821
2789
عنوان

شیطونه میگه با پسر داییم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 16466 بازدید | 130 پست

درود بر سوئد که ازدواج فامیلی رو ممنوع کرد💅

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🦋عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین میشه باهاش ازدواج کنی
ولی یه دلیل قاطع داشتی که جواب رد قاطع دادی یه چیزی غیر از چیزایی که گفتی و اونه که مهمه...
در نهایت برو مشاوره ببین چی میگه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
والا چیزی ک من دور و برم دیدم بیشتر هم شده این پارتی بازیا نمیدونم والا

اوهوم

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

حتی اگه زنشم نشدی خواهرانه بهش پیشنهاد بده بره جای باباش اداره سرکار فکر کنم اینجور مشاغل پسرا رو جا ...

اولش بهش گفتن چند وقت برو کنتور خونی بعدش میذاریمت جای بابات این گفت حیف من نیست برم دهات بگردم کنتور بخونم

ببین میشه باهاش ازدواج کنیولی یه دلیل قاطع داشتی که جواب رد قاطع دادی یه چیزی غیر از چیزایی که گفتی ...

خب همین که قرص میخوره و بیکاره و اینکه خیلی از منم قشنگتره به هم نمیایم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز