2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 15426 بازدید | 167 پست
چ فایده عین مامان من یه کیف خرید چند سال همونو دارهگفت وقتی کیف رو خریدم نشستم تو ماشین بابات زد تو ...

الهی 🥲🥲 میدونم تجربه بدی میشه واقعا باید اساسی فکری کشید وگرنه هی تکرار میشه برای اسی

مرتیکه درخواست نده هر مرتیکه ای درخواست بده مادرش ....

طرز صحبت هرچی ام باشه حق کتک زدن نداره جمع کنین خودتونو پس هرجا بحث شد باید زن کتک بخوره باید لال بم ...

اینجا ایران است زن کتک بخوره عیب نداره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی که پشت فرمون دستش هرز میره میشینه رو صورت ناموسششک نکن دفعه بعد دستشو مشت میکنه میخوابونه تو بین ...

چی بگم نمیشه قضاوت کرد

ولی از لحن حرف زدن خود این دختر خانم هم میشه فهمید جفتشون یاقی هستن😂

کارش بد بوده قبول، ولی حرفی ک زده افتضاح بود و شخصیت و غرورشو له کرد

درک نداری هیچ

غرورشم له کردی

بعدشم شما فقط کار اونو میبینی ؟؛حرف و رفتارای خودتو نمیبینی؟!!!!

اینطورم که از لحن حرف زدنت و رفتارات معلومه حسابی پوستشو کندی این زدنش هم مال اینبار نبوده انقد پوستشو حتما کندی که جمع شده و فشار آورده روش و باعث شده اختیارشو از دست بده

کارش بسیار بد و زشت بوده و رفتار شما هم بسیار زشت بودهولی سوال اینجاست الان باید نامزد سابق می بودمر ...

زده غرورشو له کرده هرچی از دهنش در اومده گفته انتظار داری بیاد بوسشم کنه؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

اولا طرز صحبتتون خیلییی زشت بوده باهاش من بهش خق میدم چون اگ خودتم بودی همچین کاری میکردی خودتم داری ...

امضات به کسی اشاره داره که جد بزرگشون میگن زن در خانه ریحانه است و نازکتر از گل نباید بهشون گفت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کسی که پشت فرمون دستش هرز میره میشینه رو صورت ناموسششک نکن دفعه بعد دستشو مشت میکنه میخوابونه تو بین ...

دقیقا

اسی رفتارش بسیار زشت و بچگانه بوده درست ولی هیچی زدن رو توجیه نمیکنه

چند روز پیش کامنت یه خانومی رو می خوندم در مورد شوهرش که میزنتش

نوشته بود رفته بودیم آزمایش خون ازدواج رو بدیم با یه ماشینی تو خیابون درگیر شد پیاده سد کتک کاری با طرف من نگفتم این دست بزن داره توجه به این نکته نکردم

بعد الان تو زندگی خودمو میزنه

اینا همش ردفلگن نشونه هستن

شعور و انسانیت نداری اومدی نظرم میدی؟؟؟ جالبه زن کتک هم بخوره مقصرهخیانت ببینه هم مقصرهحتی اگه بکشنش ...

چرا قیمه ها رو میریزین تو ماستا

قبول کنین شما خانم ها هم گاهی شورش رو در میارین

دقیقااسی رفتارش بسیار زشت و بچگانه بوده درست ولی هیچی زدن رو توجیه نمیکنهچند روز پیش کامنت یه خانومی ...

یا خدا تو راه آزمایش خون آخه

آره خانما قبل ازدواج میرن تو فاز عشق و عاشقی نمیبینن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز