2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 15426 بازدید | 167 پست
ببین دارن بهت میگن چرا بدحرف زدی ولی بنظرم کارخوبی کردی به نقطه جوش رسوندیش که ببینی توهمچین موقعیتی ...

درسته

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کارش بد خیلی بد بوده نباید کتک میزده یا جداشو یا اگ شرایط نداری حتما ادبش کن باید از دلت در بیاره با چیزایی با ارزش تر و تعیین کن از الان ی مبلغی رو ماهانه به حسابت بزنه و از این فرصت استفاده کن و سریع آشتی نکن. دوتا سیلی از اخرم بهش بزن حتما😑😑😑 مرتیکه پررو

مردی که زن میگیره باید فکر خرجا باشه اومدیم خدایی نکرده مریض بودی گفتی ۵۰۰ بزن حالا چ فرقی داره باید ته کارتش اندازه نیاز شما نگهداره مقصر هم خودشه نه شما. حرف بدی هم نزدی ولی در کل نباید بگی میگم داداشم بزنه بگو من ک جز تو کسیو ندارم.از کی بگیرم پولشو ؟؟؟ الانم وقت گرفتم چیکار کنم ؟تو ک میدونی من زیبایی ناخنام برام مهمه از اینطور کلمات استفاده کنی بهتره بازم خودت میدونی

مرتیکه درخواست نده هر مرتیکه ای درخواست بده مادرش ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر خودت بوده خب وقتی به مرد بگی بی عرضه برابر ده تا سیلی براش تو ده تا زدی اون یکی

واقفا شماها که توجیه می کنید رو درک نمی کنم

کار اسی که بسیار بد بوده درست ولی هرچی هم باشه طرف اجازه زدن نداره

اسی ببین حرف شما اشتباه بوده خب

ولی اگه نامزدت عصبی میشد میزد رو فرمون ماشین یا میزد کنار از ماشین پیاده میشد بهتر بود

تا اینکه مستقیم دست روت بلند کنه

الان رو هزار برابر کن زندگی مشترکت برا هر خواسته ات قراره کتک بخوری

من جات بودم جدا میشدم خط قرمزم کتکه حتی شوخی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وا...

مردی پونصد نداره و دست به زنم داره همون بهتر نباشه

ستاره هستم🩵💫 من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

کار پسره رو تایید نکردمخوده دختر خانم گفتخ زده تو بینیم کتک کاری که نکردنشاید ملایم یا اروم زده اونم ...

کسی که پشت فرمون دستش هرز میره میشینه رو صورت ناموسش

شک نکن دفعه بعد دستشو مشت میکنه میخوابونه تو بینی اش و میشکنه

من زیاد دیدم از این مردا

کار پسره رو تایید نکردمخوده دختر خانم گفتخ زده تو بینیم کتک کاری که نکردنشاید ملایم یا اروم زده اونم ...

شعور و انسانیت نداری اومدی نظرم میدی؟؟؟ جالبه زن کتک هم بخوره مقصره

خیانت ببینه هم مقصره

حتی اگه بکشنش هم مقصره

همیشه زن از نظر شما مقصره مرد اشتباه میکنه و زن مقصر میشه در همه حال

متاسفم برای امثال شماها

اولا طرز صحبتتون خیلییی زشت بوده باهاش من بهش خق میدم چون اگ خودتم بودی همچین کاری میکردی

خودتم داری میگی فشار مالی روشه یکم درک کنه برا ما خانوما ۵۰۰ تومن ارزشی ندارع ولی واسه اونا ک کلی کار میکنین فشار روشونه خیلیع

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

نه برا وقت سالن میگم اخر رفت یا نه😑😂

چ فایده عین مامان من یه کیف خرید چند سال همونو داره

گفت وقتی کیف رو خریدم نشستم تو ماشین بابات زد تو بینی ام خون ریخت رو مقنعه ام

:)

چرا سیلی زدن رو متوجه شدید اما متوجه طرز صحبت این خانوم با شوهرش نشدید دوباره بخون .

طرز صحبت هرچی ام باشه حق کتک زدن نداره جمع کنین خودتونو

پس هرجا بحث شد باید زن کتک بخوره باید لال بمونه

وای به شما

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز