2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 15426 بازدید | 167 پست
قدر چی می دونه زن،چی میگیزدتش بعد قدر می دونهاصلا الان پولم داده باشه گور پدر اون پولی که اینطوری دا ...

چرا سیلی زدن رو متوجه شدید اما متوجه طرز صحبت این خانوم با شوهرش نشدید دوباره بخون .

وطنم🖤

ببین دارن بهت میگن چرا بدحرف زدی

ولی بنظرم کارخوبی کردی به نقطه جوش رسوندیش که ببینی توهمچین موقعیتی دست بلندمیکنه یانه

توزندگی ممکنه بارها پیش بیادتوسخت ترین شرایط قراربگیره پس باید هربار کتکت بزنه؟

سریع جداشو

اگه توی نقطه جوش کتکت نمیزدیعنی کنترل خشم داره که بهترین نقطه قوتش بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم خودتون هم نمیدونید چجوری حرف بزنید،حتی الان متوجه نشدید پلی از یه واژه کوچه بازاری استفاده کردید که خوب نیست یه خانوم بگه...

ایشونم که تحت فشار بوده و برای زندگیتون ماشینش رو عوض کرده ولی بخاطر ۵۰۰ تومن شد بی عرضه!

به هرحال هردو رفتارتون اشتباه بوده اما مواظب باش با حرفای نابجا پرده های بینتون ازبین نره

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

کار تو هم بد بوده اما میتونسته بلند بگه بسه.

اما زدتت .

کوتاااه نیاا به هیچ عنوان به خوانوادت هم حتما بگو تا فکر نکن فردا ازدواج کردی کتکت زد به هیشکی نمیگی.

جوابش فقط بگو ازت طلاق میگیرم

ببین خوانوادت نظرشون چیع

نی نی یار تایید کن

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲

کار تو هم بد بوده اما میتونسته بلند بگه بسه.

اما زدتت .

کوتاااه نیاا به هیچ عنوان به خوانوادت هم حتما بگو تا فکر نکن فردا ازدواج کردی کتکت زد به هیشکی نمیگی.

جوابش فقط بگو ازت طلاق میگیرم

ببین خوانوادت نظرشون چیع

تو هم حتما نمیتونی با بی پولی کنار بیای پس جداشو

نی نی یار تایید کن

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲

تقصیر خودت بوده خب

وقتی به مرد بگی بی عرضه برابر ده تا سیلی براش

تو ده تا زدی اون یکی

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

خو باید هماهنگ میکردی اول نه اینکه بهش تحمیل کنی.

منم ی مقدار اینجوریم و منتظرم بقیه با من هماهنگ باشن ولی اینجوری خود محور بودن درست نیست

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

حرف زدنت اصلا جالب نبوده

اماااا اینکه از الان انقدر به شدت عصبیه زود قاطی میکنه جوری که کتک بزنه، تورو نمیدونم اما من حتی شوهر عقدیمم باشه جدا میشم. به شخصه پدر مادرم انگشتشون بهم نخورده بعد یکی دیگه بیاد سیلی بهم بزنه؟!!!

حالا بخودت نرسی همین مردا میشینن میگن من اینو نمیخوامبخودش نمیرسه مد روز نیست باکلاس نیست

توجه نکن اولویت خودت باش بعضی مردا عقده دارن زنو افسرده و امل کنن بعد تاقچه بالا بزارن طلبکار زن بشن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز