2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 15426 بازدید | 167 پست

کاشکی دخترا بفهمن

وقتی حرفی رو به پارتنرشون میزنن

پارتنر شونحق نداره و غلط میکنه جواب حرف رو با سیلی / دست بلند کردن میده ...

این کارش باید خط قرمز باشه و جدا بشی .

تو نامزدی دست میاره روت بلند میکنه پسفردا تو زندگی هر روز باید ازش کتک بخوری ...

بعدشم به قول شما

پول ماشین کجا ، ۵۰۰ هزار کجا

بیشتر به خسیس بودنِ طرف میخوره تا ملاحظه اقتصادی!!!

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

و حتما به خانوادش بگو . حداقل کاره که باید بکنی.

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

مگ چکار کرده؟؟

تو این زمونه که هزار تومن در اوردن عین جون کندنه

نمک نشناسی هست اینطوری پسره رو تحقیر کرده

من خودم نامزدم هر روز باهام دعوا میکنه بحث میکنیم ولی بد و بیراه میگیم طوری که اشک همو در میاریم ولی یبار هم منو تحقیر نکرده بخاطر بیکار بودن و بی پول بودنم

کارش اشتباه بوده نباید کتک میزده اصلا آشتی نکن اگ میخای ادامه بدی باهاش و شرایط طلاق نداری باید از دلت در بیاره با ی کادو بزرگ و با ارزش یا هر چی ک خودت میدونی خلاصه بعدم دوتا سیلی بهش بزن تا یادش بمونه

مردی که زن میگیره باید فکر خرجا باشه اومدیم خدایی نکرده مریض بودی گفتی ۵۰۰ بزن حالا چ فرقی داره باید ته کارتش اندازه نیاز شما نگهداره مقصر هم خودشه نه شما. حرف بدی هم نزدی ولی در کل نباید بگی میگم داداشم بزنه بگو من ک جز تو کسیو ندارم.از کی بگیرم پولشو ؟؟؟ الانم وقت گرفتم چیکار کنم ؟تو ک میدونی من زیبایی ناخنام برام مهمه از اینطور کلمات استفاده کنی بهتره عزیزم برا این میگم ک به خواسته ت برسی

مرتیکه درخواست نده هر مرتیکه ای درخواست بده مادرش ....

چرا سیلی زدن رو متوجه شدید اما متوجه طرز صحبت این خانوم با شوهرش نشدید دوباره بخون .

اونم متوجه شدم و براش نوشتم که رفتارش بسیار زشت بوده و اشتباه ولی در هر صورت هیچی توجیه کننده اینکه طرف کتک بزنه نیست

بله ودراخر اینجوری شوهری قدر زنش رو بیشتر میدونت تا مایی که از خودمون گذشتیم و..بفکر پی انداز وقسط و ...

تلخه ولی حقه ...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

زده تو صورتش بعد کجا قدرشو میدونه اونوقت ؟؟

حالا ببین به جای ۵۰۰ تومن ناخن ، ۵ تومن گل و ۱ تومن شیرینی و ۵۰۰ هم ناخن و ان شاالله ماه بعد ۶۰ تومن طلا به اسی میرسه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز