2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11051 بازدید | 162 پست

حالا یه کلمه بیچاره حرف زد گفت این چه موقعیه پول نداد اشتباه کرد درسته باید مودبانه میگفت حرفشو اما شما یکی بهت بگه بی عرضه چه حسی میگیری ؟ تحقیر ضربه بزرگ و حمله به عزت نفس یه انسانه الان هم که داره التماستونو میکنه دوستون داره و میدونه خودشم اشتباه کرده بنظرم عذرخواهی شو قبول کنید و خودتونم عذر خواهی کنید بخاطر تحقیرتون

و اگه فکر میکنید همسرتون بی عرضه اس ازش طلاق بگیرین مجبور نیستید با یه ادم بی عرضه زندگی کنید و یه بچه هم بیارید و با هم بدبخت بشید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودت می دونی اون تحت فشار مالیه تو نگو ۵۰۰ تومن بگو ۵۰ تومن وقتی نیست نیست اگر تو این وضعیت انقدر بی دراین لطفا به فکر ازدواج و داشتن پارتنر نباشید و بدتر از اون تحقیرش کردین.خیای باید روی خودتون کار کنید.من خودم مثل شما بودم آسیبشم دیدم

حرف تو هم خیلییییی زشت بوده

غرور مرد رو بشکنی خیلی بده

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

بله ودراخر اینجوری شوهری قدر زنش رو بیشتر میدونت تا مایی که از خودمون گذشتیم و..بفکر پی انداز وقسط و ...

زده تو صورتش بعد کجا قدرشو میدونه اونوقت ؟؟

مرتیکه درخواست نده هر مرتیکه ای درخواست بده مادرش ....

این از الان دست بزن داره وای به بعدا ، خودتو بدبخت نکن دخترر

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

بله ودراخر اینجوری شوهری قدر زنش رو بیشتر میدونت تا مایی که از خودمون گذشتیم و..بفکر پی انداز وقسط و ...

کااااااملا موافقم.

برد با اینجور خانمهاست!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

قدر چی می دونه زن،چی میگی

زدتش بعد قدر می دونه

اصلا الان پولم داده باشه گور پدر اون پولی که اینطوری داده بشه چه ارزشی داره وقتی آدم اینطوری برای اون پول خرد و تحقیر بشه

عقلتونوووووو

به خانوادش نگو و بزرگش نکن این مسائل پیش میاد وقتی فشار روشه توام بهش فشار نیار حالا ناخانوناتو یک ماه درست نکن لاک بزن 😐

وقتی هم خودش داره عذرخواهی میکنه

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
واقعا همراهی در بالا و پایینهای زندگی چی میشه؟!خدا رو خوش نمیاد اینقدر به همسرتون فشار میارید!

لحن حرف زدن این کاربرو کار ندارم کارش اشتباه بوده

ولی مردی که پول ناخن ۵۰۰ نداره بزنه به عنوان مرد غریبه هم نمیشه نگاهش کرد نه همسر😂

⚠️ضد فمنیست نوین هستم⚠️ دین متفاوتی دارم و دلیل تفاوت نظرمون میتونه اون باشه⚠️ مخالفی ریپلای بزن مودب بگو اگر توهین کنی جوابت نمیدم!⚠️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز