2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 14693 بازدید | 167 پست

اسی کسی با من دختر همچین رفتاری می کرد شبیه نامزدت رفتار می کردم بی خیال این که درکش نمیکنی چرا تحقیر کردی حالا که عذر خواهی می کنه ببخش چون تو هم مقصر بودی به نظرم ببخشید البته ناراحت نشو

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی ها به چصصص بنده ..نه تو و نه اون هیچ کدوم بلد نیستید رابطه رو مدیریت کنید.برای ازدواجتون بشدت زود بوده ..

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه ها درست میگن اشتباه اول از شما بود ولی آیا قرار بعد هر اشتباه کتک بخوری ؟ این حتما باید حل بشه

بعد اصلا اصلا خانواده ش نفهمند

حتی اگه به خانواده ی خودت هم می خوای بگی لطفا برادر و پدرت فعلا متوجه نشند

باهاش اشتی نکن زود ک عادت نکنه بزنه

دوما بگو ۵ تومن بزنه به حسابت هر ماه برای این خرجای اینطوری نه ک وسط ماه بهش بگی اونم بگه شرایطم اینطوریه

مرتیکه درخواست نده هر مرتیکه ای درخواست بده مادرش ....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز