2821
2789
عنوان

اشتباه کردم یا نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 48 پست
خب بعد بالاخره خونه دختر خالت نمیبینه شمارو؟چرا ۱۸ ۱۹ ساله ها دوست دارید با بالای ۳۰ معاشرت کنید؟

چی نهههه😂 ایبابا میگم ارتباط فقط در حد چت ، من یه استان دیگم اون یه استان دیگه

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن بابا اینطور نیس😁

هستاااا

کاربریمو یه روز بدم دست شما ۱۰۰۰ پستو رد میکنین😂😂😂

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

عزیزم اصلاااا چنین آشنا شدنی اشتباهه ب علاوه ک اختلاف سن بین شما دوتا زیاده

اوکی پس یکاریش میکنم

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

اوووووه یادمه بهم گفتیخوش اومدی جیگر

همه چیمو تغییر دادم هم پروفایل هم بیو

بنیتا نسخه ی جدید💖💖😃

فداتشم

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

یعنی حتی ارتباط ساده چت هم نداشته باشم؟

عزیزم شما خودت مختاری

ولی ارتباط بیشتر باعث وابستگی و علاقه میشه به خصوص برای دخترا

و با توجه به سنت حدس میزنم اولین رابطهت باشه

من خودم یکبار به رابطه ناموفق داشتم از اون به بعد فهمیدم رابطه.ای که تو دنبال پسر باشی و پیگیری از سمت تو باشه به جایی نمیرسه

عزیزم شما خودت مختاری ولی ارتباط بیشتر باعث وابستگی و علاقه میشه به خصوص برای دختراو با توجه به سنت ...

اولین ارتباطم نیست ولی خب درست میگی خودمم حوصله پنهانکاری ندارم

تو در گیر و دار این هستی که بفهمه آیدیشو گرفتی یا نه

اون صد در صد میدونه آیدیشو گرفتی و داره مختو میزنه و آمادت میکنه

اینه اختلاف سنی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تو در گیر و دار این هستی که بفهمه آیدیشو گرفتی یا نهاون صد در صد میدونه آیدیشو گرفتی و داره مختو میز ...

😂😂😂 مرسی بابت اطلاعات صریح و واضح

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز