2821
2789
عنوان

اشتباه کردم یا نه⁉️

633 بازدید | 48 پست

از یه آقایی خوشم اومد که مستاجر دختر خالمه بعد شماره و آیدیشو گرفتم و پیام دادم سری اول خیلی اصرار کرد که داری دروغ میگی و منم گفتم نه بطور اتفاقی آیدی رو دیدم و پیام دادم...چون خیلی ضایع میشد اگه میگفتم از صاحبخونه ای که الان توشی شمارتو گرفتم..مرد خوبیه سنش ۳۱ ایناست ، منم ۱۹...الان بطور دوستانه ( رابطه عاطفی و عاشقانه نه) کاملا دوستانه داریم حرف میزنیم...شما جای من بودین چیکار میکردین؟ لطفاً نگین کارت اشتباه بوده و فلان چون خودم اینو میدونم

@niniyar لطفاً تأیید کن این چندمین تاپیکمه که قبول نمیکنی... حداقل اینو قبول کن

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این اختلاف سنی از دید من که همچنین تجربه ای رو داشتم درست نیست

اون مرد ۳۱ ساله سبک سنگینی روزگار رو حالا کم یا زیاد چشیده

دختر ۱۹ ساله تازه اول چلچلی و بچه بازی ش هست

در این بین بی منطقی و سوءتفاهم بینشون تا دلت میخاد رخ میده

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

تو عنوانت میگی اشتباه کردم یا نبعد میگی لطفا بهم نگین اشتباهه چون میدونم😐☹️

خب راستش خودم موندم ، از یکطرف میگم اشتباه چون دروغ گفتم از طرفی میگم خب اگه دروغ نمیگفتم که خیلییی بدتر میشد..واسه همین میگم هم اشتباهه هم نمیدونم اشتباه یا نه

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

تو عنوانت میگی اشتباه کردم یا نبعد میگی لطفا بهم نگین اشتباهه چون میدونم😐☹️

وایییی😃🤣🤣🤣

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

اختلاف سنیتون زیاده اسی

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

درضمن کارت خیلی اشتباهه

خب پس چطوری باید با اون شخص حرف میزدم؟

این اختلاف سنی از دید من که همچنین تجربه ای رو داشتم درست نیست اون مرد ۳۱ ساله سبک سنگینی روزگار رو ...

خب من که قصدم ازدواج یا رابطه عاطفی نیست.. صرفا دوستانه حرف میزنیم

خب راستش خودم موندم ، از یکطرف میگم اشتباه چون دروغ گفتم از طرفی میگم خب اگه دروغ نمیگفتم که خیلییی ...

عزیزم اصلاااا چنین آشنا شدنی اشتباهه ب علاوه ک اختلاف سن بین شما دوتا زیاده

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز