2821
2789
عنوان

اشتباه کردم یا نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 48 پست
اختلاف سنیتون زیاده اسی

اره ولی نمیدونم یطورایی مچ شدیم و اصلا به چشم هیچکدوم نمیاد این اختلاف سنی

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هدفت چیه؟

اول میخواستم رابطه عاطفی بعد دیدم نمیشه و خیلی فاصله داریم الان فقط دوستانه

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

اصلا کار درستی نیست ارتباط با نامحرم

تورو کجای دلم بذارم الان😂😂

عزیزم با توجه به اختلاف سنی اصلا توصیه نمیکنم

یعنی حتی ارتباط ساده چت هم نداشته باشم؟

ای خدا بنیتای من🥰💋

بالاخره از تعلیقی دراومدم لیلی😂💖

امروز دقیقا

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

هیچ طوری

تو موقعیت من باشی واقعاً پیام نمیدی؟ خودم عذاب وجدان دارم

اره ولی نمیدونم یطورایی مچ شدیم و اصلا به چشم هیچکدوم نمیاد این اختلاف سنی

نمیدونم کلا یه جوریه ۱۲ سال زیاده

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

بالاخره از تعلیقی دراومدم لیلی😂💖امروز دقیقا

اوووووه یادمه بهم گفتی

خوش اومدی جیگر

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز