2821
2789
عنوان

خواستگاری که ردکردم چجوری برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 73704 بازدید | 217 پست
خب خداروشکر .پس چرا ناامیدی از زندگیت ؟؟

دوماه دیگه موعدتمدیداجاره خونمه هیچ پس اندازی ندارم شبوروزم شده گریه،اگه صاحب خونه جوابم کنه هیچ جایی ندارم برم،ازکارمم اومدم بیرون توخوردوخواکمم موندم،ازطرفی سرکارم چون مطلقه بودم نگاهااذیتم میکردخیلی معذبم بیرون،دوسپسرمم بگیرنبود،حداقلش اینه یکی مراقبمه دیگه دغدغه هزینه ندارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باواسطه هم غیر مستقیم نرم شده صحبت کردم ولی متاسفانه متوجه نشد،فک میکنم مستقیم بایدبگم ولی بگم نگه پ ...

همون دیگه به همسایتون بگومستقیم بگه فکرکنم نظرآرام نسبت بهت تغییرکرده ومیخادت ازرفتارش مشخصه تااونم بفهمه وبیادجلوامااز زبون شماهیچی نگه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

۱۶ سال اختلاف سنی خیلی خیلی زیاده

تو رابطه بودم با کسی ک ۱۲ سال اختلاف سنی داشتم

تجربه خودمو دارم بهت میگم

اشتباه نکن

بعدا بشدت پشیمون میشی.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

استارتر خیلی عذر میخوام اما نی نی یار تاپیکمو منتشر نمیکنه مجبورم کامنت بزارم

خانوما ویژگی ادم خیانتکار چیه چه رفتارهایی داره تو رابطه

لطفا بگید خیلی واجبه

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

ببین من ۳۰سالگی با همسرم آشنا شدم .قبلترش یادمه یکی زنگ زد خونمون اصلا هم نمیشناختم .و چون نامادری داشتم .فکر میکردن تحت هر شرایطی حاضرم فقطططط ازدواج کنم .زنه زنگ زده .میگه برا پسرم میخوام دوتا بچه داره ۳۵سالشع و فلان .قاطی کردم سرش .گفتم خانم بنده مجردم و سابقه ی ازدواج نداشتم تا حالا .آنقدر بدبخت نشدم که بیام بشم زن بابا و پرستار بچه هات .برو خونه ی اونی که شماره ی منو داده بهت داده اون کسی مثل پسرت داره تو خونه شششش

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اگه تورابطه باشه چی🫠

بنظرم با واسطه صحبت کن

به خودش پیام نده

یه طوری به واسطه بگو که می خوام بهش فرصت دیگه ای بدم

به خودش بگی فکر میکنه خیلی مشتاقی تو مراحل بعد مثلا شروط ازدواج خودشو بالا میگیره و ساده برگزار میکنه

مشکلت فقط توسط واسطه حل میشه

غریبه ها در شب🌹
بنظرم با واسطه صحبت کنبه خودش پیام ندهیه طوری به واسطه بگو که می خوام بهش فرصت دیگه ای بدم به خودش ب ...

چندروزدیگه به واسطه میگم،میترسم تورابطه باشه یادیگه منونخوادخیلی استرس دارم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز