2821
2789
عنوان

خواستگاری که ردکردم چجوری برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 69197 بازدید | 213 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطفاً بیاین تاپیک آخرم همین که تاپیک زدم سایت بسته شد😩

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

ضایع نیست؟

پیام آملده رسمی بده

بعد هم به واسطهتون بگو بدون اینکه بگه تو گفتی، از آقا پسر بخواد که دوباره تلاشش رو کنه و پا پیش بذاره و بگه به نظرم دختر و خانوادش زیر دلشون نرم بود

۱۶سال واقعا اوکی ای؟؟؟؟ده سال بعد را تجسم کن ببین بازم اوکی ای هنوز

فک کن ازدواج کنن و بچه دار بشن پنج سال دیگ،بچش تو اوج جوونی باید پرستاری پیرپدرو بکنه🙄💔

rubika.ir/clipinstagram05/BHFHFIHDFCJBDHJE

اسی بهش پیام بده

چه اشکالی داره

بخدا اطرفیان من خودشون اول میرن سمت پسرا اصلا هم غرور براشون مهم نیس. برای من مهم بود. حالا من موندم و ۳۰ سال سن و مجردی... اونا متاهل شدن دارن عشق و حال میکنن.

پیام بده بابا، نهایت نیومد جلو فدای سرت

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

این فاصله ی زنی زیاده استارتر ، شاید الان بهش نخوره ، اما آدما از یه جایی به بعد یهویی افتاده میشن

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
فک کن ازدواج کنن و بچه دار بشن پنج سال دیگ،بچش تو اوج جوونی باید پرستاری پیرپدرو بکنه🙄💔

واقعا اون بچه بیچاره چه گناهی کرده،خود این خانم ها لذتی نمی بره و افسرده میشه

پیام آملده رسمی بدهبعد هم به واسطهتون بگو بدون اینکه بگه تو گفتی، از آقا پسر بخواد که دوباره تلاشش ر ...

میدونی جیه فقط میخوام یه فرصت بدم صحبت کنیم،اگه تفاهم نداشته باشیم ردش میکنم،دفعه قبل باواسطه توپارک رفتیم صحبت کنیم همین که سنش رو گفت گفتم نه وخداحافظی کردم،خیلی خرم🤣🤣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز