2821
2789
عنوان

تجربه‌ی من از اسپارتینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 60 پست
ن من بدم نمیاد ولی خب قیمتش زیاده پولش و ندارم وگرن ی ماه میزدم

اینا همش از تنبلی هست میگیم زود لاغر بشیم به خودمون سختی ندیم یه آمپول بزنیم زود لاغر بشیم بریم عمل کنیم که دیگه رژیم نگیریم بقولی ره صد ساله رو یه روزه بریم

تنبلی تخمدان باعث چاقی میشه؟ همونجوری ک تخمدان فعال کسایی ک دارن لاغرن؟

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان من یک خلاصه ای از روند کاهش وزنم می نویسم.

تا انگیزه ای بشه برای عزیزانی که مثل من وزن بالای ۱۰۰ کیلو دارن.

۲۹ فروردین با وزن ۱۰۵ کیلو به دکتر مراجعه کردم برای کاهش وزن، دکتر با توجه به شرایطم تزریق اسپارتینا را پیشنهاد داد، البته همراه با رژیم غذایی.

۲۹ فروردین اولین تزریق: دوز ۲.۵

۵ اردیبهشت دومین تزریق: دوز ۵

(کاهش ۲ کیلو دویست گرم)

۱۲ اردیبهشت سومین تزریق: دوز ۵

(کاهش ۱ کیلو و ۹۰۰ گرم)

۱۹ اردیبهشت چهارمین تزریق: دوز ۵

(کاهش ۲ کیلو و ۱۰۰ گرم)

۲۶ اردیبهشت نوبت چکاب توسط دکتر بود، با آنالیز بدنی مشخص شد طی یک ماه گذشته علاوه بر چربی ، عضله هم سوزونده بودم پس دکتر عصبانی شد و گفت تا ورزش نکنی دیگه ادامه نمیدم، منم بهشون اطمینان دادم کلاس ورزش حتما میرم و دکتر بهم پودر پروتئین داد.

و همچنین گفت تا یک ماه آینده اجازه ی افزایش دوز اسپارتینا نداری😞

۳۱ اردیبهشت تزریق پنجم: دوز ۵

(کاهش ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم)

۷ اردیبهشت تزریق ششم : دوز ۵

(کاهش ۱ کیلو هشتصد گرم)

تنبلی تخمدان باعث چاقی میشه؟ همونجوری ک تخمدان فعال کسایی ک دارن لاغرن؟

کسی که تخمدان فعال داره یمتونه چاق باشه یا لاغر ربطی نداره ولی تنبلی تخمدان که بگیری به مرور زیر شکم میاری و چاق میشی

اینا همش از تنبلی هست میگیم زود لاغر بشیم به خودمون سختی ندیم یه آمپول بزنیم زود لاغر بشیم بریم عمل ...

عزیزمبرام جالبه شما تو خیلی از تاپیک های آمپول لاغری هیت میدی واقعا به قول دوستمون احتمالا پول تداری تهیه کنی و حسادت داری میکنی که تو همه ی تاپیک ها میای اینجوری حرف میزنی!

بعضی افراد مشکل زمینه ای دارن و بدنشون در برابر رژیم و.... جواب نمیده و دکتری که درس خونده و سوادش از شما بالاتره صلاح میبینه این دارو رو براشون بنویسه درست مثل دارو سرما خوردگی و چرک خشک کن ! پس انقدر. قضاوت نکنید چون دنیا دار مکافاته یه روز یقه خودتم ممکنه این بیماری ها بگیره

اکثر افرادی که امپول رو میزنن انسان های اکتیوی هستن و باشگاه هم میرن لطفا صفات خودت رو به دیگران نچسبون ممنون

حرف افرادی مثه من که با اسپارتینا مخالفن اینه که اسپارتینا برای افراد با مشکلات خاصی مثله مشکلات شما ...

دقیقا برای وزن پایین اصلا خوب نیست من دوباره که اسپارتینارو شروع کردم. بی ام آی رو از ۳۳ با اسپارتینا رسونده بودم به ۲۷ الان میخوام باهاش از ۲۷ به ۲۴ اینا برسونم که وزنم سالم شه کاملا

خوش باش و برگشت چاقیت برو بزن من که از سوراخ سوراخ شدن خوشم نمیاد خودم با رژیم به اون وزنی که میخوام ...

خداروشکر دوماه این وسط تزریق نکردم و چاقی برنگشت و یک کیلو ام اضافه نکردم

از مدل حرف زدنت و اینکه تو همه ی تاپیکا میای این رو میگی احساس میکنم که رژیم موفقی نداری :)

عزیزم شما داری از حسودی پاره میشی من مربی ورزش و ورزشکار حرفه ای هستم و مخالف صد این آمپولا بدنمم فی ...

آره بابا تو چند تا تاپیک دیگه ام همینرو اومده نوشته🤣🤣🤣

از یه طرف میاد میگه با رژیم به وزنی که میخوام میرسم از یه طرف میگه. من بدنم فیته فیته و نیاز به لاغر شدن ندارم نمیدونم پس چرا تو اکثر تاپیکهای لاغری پیام میذاره اگر لاغره🤣

خداروشکر دوماه این وسط تزریق نکردم و چاقی برنگشت و یک کیلو ام اضافه نکردم از مدل حرف زدنت و اینکه ت ...

عزیزم چقدر هزینه کردی ؟ این آمپول رو میشه زمان شیر دهی استفاده کرد؟

عزیزمبرام جالبه شما تو خیلی از تاپیک های آمپول لاغری هیت میدی واقعا به قول دوستمون احتمالا پول ت ...

ببین بجای این کارا بدو برو آمپولتو بزن تنبلی دیگه کسی که تنبل باشه میگه یه امپول بزنم لاغر بشم دیگه پای دکتر رو وسط نکش

چرا برعکس رژیم من موفق بوده تویی که محتاج آمپولی دو کیلو لاغر کنی

۱۷ کیلو لاغر کردم شما ام دیگه از لحنتهمه فهمیدن که دچار سوزش شدی گلم لطفا اگر با اسمآمپول های لاغری بهت انقدر فشار میاد تو تاپیک های آمپول لاغری بد و بیرااه نگو به دیگران انقدر سعی کن بری تاپیکهای دیگه😁

۱۷ کیلو لاغر کردم شما ام دیگه از لحنتهمه فهمیدن که دچار سوزش شدی گلم لطفا اگر با اسمآمپول های لاغ ...

تو چی هستی که بخوام حسودیتو کنم بیکاری و علافی دیگه وگرنه جواب منو نمیدادی قشنگ معلومه چقدر بهت میرسه از تبلیغات؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز