2821
2789
عنوان

تجربه‌ی من از اسپارتینا

953 بازدید | 30 پست

من ۸ بار این امپول رو زدمدوماه پیش و از وزن ۸۴ رسیدم به ۷۱. به خاطر تنبلی تخمدان و... چندین ماه ورزش میکردم اما لاغر نمیشدم این امپول معجزه کرد

با اینکه من یهویی ولش کردم ولی یه کیلو ام بازگشت وزن نداشتن و اشتهام نسبت به قبل خیلی کم شده انگاری بدنم تغییر کرده پریودام منظمن

خواستم بگم اگر مثل من بیماری زمینه ای دارید به حرف بعضی افراد که میگن سالم خوری کنی لاغر میشی گوش نده من سالها درگیر رژیم گرفتن بودم اخرم تا دو وعده ول میکردم وزنم بیشتر برمیگشت و بیشتر از ده سال بود که وزن الانمو ندیده بودم.... بازم اگر برگردم عقب امپول لاغری میزنم و الانم دوباره شروع کردم که وزنمو بیارم پایین تر

سلام می تونم بپرسم چه مدت آمپول ها رو تزریق کردین و چند ماه طول کشید تا به این وزن برسین ؟

الان حدودا چند ماه است که دیگه آمپول نزدین

در واقع تثبیت وزن بعدش مهمه . اثرش چقدر می مونه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه عالی ،کلا چقدر هزینه امپولا شد؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

سلام می تونم بپرسم چه مدت آمپول ها رو تزریق کردین و چند ماه طول کشید تا به این وزن برسین ؟ الان حدود ...

والا همه میگن وزن برمیگرده ولی من یهویی ولش کردم دوماه پیش و ورنم یه کیلو ام اضافه نشد الان باز شروع کردم که وزنمو باز برسونم به ۶۵

شکم و پهلو رو آب میکنه؟یا نه

دوست عزیز وقتی شما تارگتت ۲۰ کیلو کاهش وزنه نمیشه. که همه جا بجز شکم و پهلو آب بشه قطعا کل بدن چربی رو از دست میده و اینکه چربی سوزی موضعی نداریم:)

منم از اسپارتینا خیلی راضیم عالیه این امپول منم تو ۴۵ روز حدود ۱۰ کیلو کم کردم هم تنبلی تخمدان دارم ...

واقعا عالیه و پرویدام منظم شده از وقتی وزن کم کردم و خوشحالم

والا همه میگن وزن برمیگرده ولی من یهویی ولش کردم دوماه پیش و ورنم یه کیلو ام اضافه نشد الان باز شر ...

خوب دو ماه کمه برا تثبیت اما اگه تا ۶ ماه دیگه وزنت تغییر نکنه خیلی گزینه خوبیه برا کاهش وزن . خیلی بهتر از جراحی هست

امیدوارم شدیم

رژیم بدون برنج و کرب باعث میشه ادم پوستش و موهاش همه بریزه

خب چیزای دیگه هم بوده مصرف کنی مثلا گوشت بوده نون هم بوده ممنوعیت زیادی هم نداشته الان اون آمپول هیچ عوارضی نداشته برات و شاد و شنگولی نه؟

خب چیزای دیگه هم بوده مصرف کنی مثلا گوشت بوده نون هم بوده ممنوعیت زیادی هم نداشته الان اون آمپول هیچ ...

عزیزم شما از هرمغذایی و اهمیت هر مواد درونش خبر ندارید انگار گوشت نمیتونه جای برنج و کرب رو بگیره^^ به خاطر همینم خیلی از افرادی که رژیم کم کرب میگیرن کچلی میگیرن و صورتشون آویزون میشا

نه عوارضی نداشته تو این چند ماه و بله شاد و شنگول خداروشکر هرکیام اطرافم میبینم که زده شاد و شنگوله

2825
2823
2791
2779
2792