2821
2789
عنوان

تجربه‌ی من از اسپارتینا

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 60 پست
عزیزم شما از هرمغذایی و اهمیت هر مواد درونش خبر ندارید انگار گوشت نمیتونه جای برنج و کرب رو بگیره^ ...

خوش باش و برگشت چاقیت برو بزن من که از سوراخ سوراخ شدن خوشم نمیاد خودم با رژیم به اون وزنی که میخوام میرسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها منم زدم عالیه بینظیره

همه چی تنظیم شد چون مشکل هورمونی داشتم حتی ریزش مو هم درست شد.نوبت گرفته بودم برای ساکشن غبغب گفتم بذار لاغر بشم بعد.پول ساکشن رو دادم برای آمپولها در عرض دوماه از ۸۰کیلو رسیدم به ۷۰ولی انگار دوباره زنده شدم،،غبغب هم رفت پی کارش

خدا به دکترم خیر بده که شجاعتشو بهم داد

صورتم که اصلا نیوفتاد تو ۸ هفته ۱۵ کیلو همه جای بدنمم لاغر شد

آفرین واقعا دمن گرم

بدون تجويز پزشک این کارو کردی؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حرف افرادی مثه من که با اسپارتینا مخالفن اینه که اسپارتینا برای افراد با مشکلات خاصی مثله مشکلات شما اصن باید مصرف بشه نه اینکه دختره ۵۷ کیلوعه میاد تاپیک میزنه میخام بشم ۵۰ کیلو حال باشگاه ندارم اسپارتینا دارم میزنم و گرمه افرادی که مشکلات سلامتی دیسک کمر مقاومت به انسلین اینا دارن این آمپول اصن برای همچین افرادیه

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

عزیزم شما از هرمغذایی و اهمیت هر مواد درونش خبر ندارید انگار گوشت نمیتونه جای برنج و کرب رو بگیره^ ...

🤣حالا اینطوریم نه من ۲۰ کیلو تو ۵ ماه کم کردم نه کچلی گرفتم نه چیزی رژیم لو کرب شدید ام داشتم و دارم همچنانم باید در کنارش مکمل استفاده کرد

خوش باش و برگشت چاقیت برو بزن من که از سوراخ سوراخ شدن خوشم نمیاد خودم با رژیم به اون وزنی که میخوام ...

عزیزم شما داری از حسودی پاره میشی من مربی ورزش و ورزشکار حرفه ای هستم و مخالف صد این آمپولا بدنمم فیییته فیته و با ورزش و رژیم کاهش وزن داشتم ولی این آمپولا دقیقن باید برای افرادی مثه اسی تزریق بشه که مشکل جسمانی دارن

شما ام پولشو نداری وگرنه تا الان زده بودی چرا اینننقد حسودی اخه خب ماشالا به تو که رژیم میگیری

عزیزم شما داری از حسودی پاره میشی من مربی ورزش و ورزشکار حرفه ای هستم و مخالف صد این آمپولا بدنمم فی ...

من از حسادت پاره بشم؟icon من خودم الان باربی هستم و نیازی به این چیزا نمیبینم نه عزیز من پول داشته باشم هم نمیدم به چنین چیزایی گفتم من بچه بودم از آمپول متنفر بودم الانم همینه فردا پس فردا اگر پولدارم بشم عمرا از این کارا بکنم ایشون هنوز جوونن کدوم مشکل جسمانی؟یه کبد چرب دارن حالت خوب نیست به نظرم برو به ورزشت برس بجای چنین چیزایی گفتن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز