2821
2789
عنوان

تجربه‌ی من از اسپارتینا

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 60 پست
تو چی هستی که بخوام حسودیتو کنم بیکاری و علافی دیگه وگرنه جواب منو نمیدادی قشنگ معلومه چقدر بهت میرس ...

وای وای🤣🤣🤣🤣پیرزنه حسووودو

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو چی هستی که بخوام حسودیتو کنم بیکاری و علافی دیگه وگرنه جواب منو نمیدادی قشنگ معلومه چقدر بهت میرس ...

niniyar@

ایشون تو خیلی از تاپیک های لاغری بد و بیراه میگه و الان به من انگ میزنه که دارم تبلیغات انجام میدم! ممنون میشم رسیدگی کنید بهش

شما هم به سن من میرسی یکی مثل خودت بهت میگه پیرزن دیگه ببین با 37 سال بهت بگن پیرزن چه حسی خواهی داش ...

چون با زبانت که نیش داره همه رو آزار میدی اگر واقعا ۳۷ سالته به خودت بیا اولین باری نیست که تو تاپیکا میبینم به بقیه نیش و کنایه میزنی

چون با زبانت که نیش داره همه رو آزار میدی اگر واقعا ۳۷ سالته به خودت بیا اولین باری نیست که تو تاپی ...

ببین برو پی کارت من کاری باهات نداشتم اومدی جواب منو میدی همه که نباید تو گفتی برن پول بدن آمپول بزنن؟ببین چند نفر مخالف هست؟خیلی بیکاری قشنگ نشون دادی بیکار و علافی تو به خودت بیا به جای این چیزا به فکر زندگیت باش

رژیم بدون برنج و کرب باعث میشه ادم پوستش و موهاش همه بریزه

رژیم به معنی حذف کامل نیست یعنی مصرفشو متعادل کنید

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
شما هم به سن من میرسی یکی مثل خودت بهت میگه پیرزن دیگه ببین با 37 سال بهت بگن پیرزن چه حسی خواهی داش ...

نه دیگه تو افکارت پیرزنونت کرده یه پیرزنه خپل حسووووووود حرفاتم عین پیرزناست

@niniyar رسیدگی کنین ان شاءالله به سن من میرسی شایدم رسیدی رد کردی به من میگی پیرزن بهت بگن پیرزن بب ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای وای وای یکم رو شخصیتت کار کن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز