2777
2789
عنوان

کسایی که سگ دارن بیان

207 بازدید | 14 پست

چندروز پیش سگ دوستم بیرون روی داشت بردش دکتر امپول زد. بعد از زدن امپول بالا اورد حالا امروز نه پی پی میکنه نه ادرار از صبح تا حالا همینه حالش.. دیشبم قش کرد :-(

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهي 😞😞😞 ببره دامپزشك خوب خب 

دیشب برد گفت بیماری صرع داره وای نمیدونم بخندم یا ناراحتش باشم خنده داره سگ صرع داشته باشه... مشکل الان دستشویی نکردنشه

دیشب برد گفت بیماری صرع داره وای نمیدونم بخندم یا ناراحتش باشم خنده داره سگ صرع داشته باشه... مشکل ا ...

خدا روشکر با دغدغه دوستت.

ولی طفلی گناه داره.مگه سگم صرع میگیره.حتما داروهاش اشتباه بوده.

ببرینش دکتر حاذق😂😂😂

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
دیشب برد گفت بیماری صرع داره وای نمیدونم بخندم یا ناراحتش باشم خنده داره سگ صرع داشته باشه... مشکل ا ...

خب اونم 

بپرس از دامپزشك 

سعي كنه 

تا زماني كه مدفوع نميكنه 

غذا هاي سبك تَر بده 

تو بدنش تلنبار نشه كه 

خطر داره 

سموم دفع نميشه اون وقت 

خدا روشکر با دغدغه دوستت. ولی طفلی گناه داره.مگه سگم صرع میگیره.حتما داروهاش اشتباه بوده. ببرینش د ...

دکتر تازه بردتش حالا تا فرداهم بمونه ببینیه چی میشه. نمیدونی چقدر نازه اسمشم چیلیه 

اصلا عجیب نیس که سگ صرع داشته باشه😕خیلی بیماریا داره مشابه انسان مثل سرطان رحم پروستات من خودم یه س ...

اخی عزیزم