2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 60905 بازدید | 458 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم مثل شما بودم با این تفاوت که رشته درستی هم رفتم ولی کاش زود ازدواج نمیکردم و فقط توی درس و کار پ ...

متاسفانه زمان به عقب برنمیگرده تا بشه اون اشتباه رو انجام نداد 💔💔💔

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

راهنمای بیشتر درس میخوندم که مجبورم نشم برم هنرستان همین هنرستان رفتن به کل زندگیم گند زد رسماً

سلام

ببخشید چرا هنرستان نمی رفتید؟ چه ایرادی داره؟

شرمنده دختر من با اینکه معدلش ۱۹ هست دلش میخواد بره هنرستان، کامپیوتر بخونه. ممکنه راهنماییم کنید؟

خانوماااا من الان کنکوریم میشه بگید چرا میگید درس میخوندین دلیلتون چیه چونکه برام مبهمه بدونم چرا ای ...

عزیزم شما با کنکور ایندت مشخصه

ی سال هیچ کاری نکن فقط بخون

بعدش ببین چ غوغایی به پا میشه تو زندگیت

خیلی شرایطتت فرق نیکنه

کلا دید همه بهت تغییر میکنه

خصوصا درون گرایی هایی ک همه فکر میکنن هیچی نیستن

دقیقا

هووف

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

قطعا صورتم و بدنم رو زودتر شیو میکردم که حرف از بقیه نشنوم که روی اعتماد به نفسم هم تاثیربزاره

در کنار درسم ، کلاس زبان هم میرفتم و زبان یاد میگرفتم و یه مهارتی ، موسیقی ، ورزشی ، چیزی .

فقط تک بعدی رو درس نمی موندم اگر چه درسم خیلی عالی بود و شاگرد اول بودم و از این بابت راضیم ولی کاش پول داشتم کلاس زبانم میرفتم چون استعدادشو داشتم زبان اسپانیایی کامل یاد بگیرم

همتون گفتین که درس میخوندم و تو رابطه نمیرفتم ولی من برعکسشو میگم درس خوندن یه اندازه ای داره بیرون ...

دقیقا بعضیا اون روی دیگه رو نمیبینن که شما هیچ تجربه ای نداری و قراره بعدا مثل بچه ها رفتار کنی

درسته که هیچوقت زمان به عقب بر نمیگرده ولی کاش اونروزا بیشتر تفریح میکردم و به حرف بقیه اهمیت نمیدادم

ـ کاش هر چیزی که دوست داشتمو تجربه میکردم چون بعدش دیگه لذت نداره

ـ کاش یه مهارتی رو بغیر از درس و رشته تحصیلیم یاد میگرفتم .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز