چه کارهایی رو که قبلاً انجام داد بودید رو تکرار نمیکردید
یا برعکس چه کارهایی رو که به هر دلیل ترس؛ محدودیت و... انجام نداده بودید رو انجام میداد و آیا به عواقبش هم فکر میکردید؟ یعنی واستون مهم بود که چه پیامدی داره
یا نه؟
و کلا نصیحتتون به دختری که داره نوجونیش رو سپری میکنه چیه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم مثل شما بودم با این تفاوت که رشته درستی هم رفتم ولی کاش زود ازدواج نمیکردم و فقط توی درس و کار پ ...
متاسفانه زمان به عقب برنمیگرده تا بشه اون اشتباه رو انجام نداد 💔💔💔
تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
قطعا صورتم و بدنم رو زودتر شیو میکردم که حرف از بقیه نشنوم که روی اعتماد به نفسم هم تاثیربزاره
در کنار درسم ، کلاس زبان هم میرفتم و زبان یاد میگرفتم و یه مهارتی ، موسیقی ، ورزشی ، چیزی .
فقط تک بعدی رو درس نمی موندم اگر چه درسم خیلی عالی بود و شاگرد اول بودم و از این بابت راضیم ولی کاش پول داشتم کلاس زبانم میرفتم چون استعدادشو داشتم زبان اسپانیایی کامل یاد بگیرم