2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 60905 بازدید | 458 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی درباره تاپیکت

رشته ای ک واقعا دوسداری و لایقت هست بخون

رفیق بازی نکن اما درحد نرمال تو جامعه باش و چنتا دوست خوب کم بهتر از دوست زیاد ولی بی وفا و سواستفاده گره

و اینکه احترام پدر و مادر نگه دار اما ن ب قیمت نابودی خودت اگ جایی بهت زور و ناحق میگن بدرفتاری نکن از بقیه کمک بگیر مشاور یا مددکار یا فامیل هرکسی ک میدونی عاقله و ب ضرر نمیشه

کاش من اینکار میکردم کاش رفتارای مامانمو ب دایی هام میگفتم چون بابامو فریب داده بود اون هی کوتاه میومد هم خودش جوونمرگ شد هم من بدبخت شدم

میرفتم دنبال مهارت ویادگیری وورزش حرفه ای

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

نصیحتم به یه نوجوون اینه : خیلیییی درس بخون هیچی قد درس به دردت نخواهد خورد /رویاهات قابل دسترسیه گوش نده به اونا که میگن نمیشه /از آدمای سمی دور بمون /خودتو دوست داشته باش/ توی تینیجری درگیر پسرا نشو

غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را؟

علاقمو دنبال میکردم وبه هیچ پسری دل نمیبستم،خوشحال تر زندگی میکردم انقدر غصه نمیخوردم،بیشتر با دوستام وقت میگزروندم و همچنین بیشتر کنار مامان بزرگم میموندم،زبانو و موسیقیو ادامه میدادم و دانشگاه و مدرسه رو جدی نمیگرفتم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

اهان از همه مهم تر اون موقع که جور شد برم المان حتما میرفتم با هر بدبختیی بود و این که اون پولیم که اومد دستم میشد خونه و ماشین بخرم نمیترسیدم و حتما یا طلا یا خونه میخریدم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

با یه نفر لانگ وارد رابطه میشدم

انقدر به اون دختره رو نمیدادم

از سنم لذت میبردم و انقدر منطقی رفتار نمیکردم

میشه هرچی به دلت افتاد براش بخونی؟ اخه شیمی درمانی درد داره. این روزا تو بدترین روزای عمرمم لطفا مراعات کنید.

درس خوندن رو جدی میگرفتم

خودم و توانی هامو باور میکردم

هرجور شده یه مشاور کاربلد و خوب میگرفتم و تحت هر شرایطی درسمو میخوندم

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

با ممد بازم رل میزدم اما زنش نمیشدم دق کنه🥲

کاربری naziiiiiiiiiiiii6971 هستم😂باز ب علت اینکه نتونستم دهنمو ببندم و فش دادم تعلیق شدم🥴زن عشقی را که برای آن گریسته است رو هرگز فراموش نخواهد کرد.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز