2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 61423 بازدید | 458 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چیز هم بگم اینکه میگیم برگردم عقب فلان کارو نمیکنم خب منطقی اینه که ما با عقل وتجربه اونموقع خودمون اون مسیرو حالا درست یا غلط رفتیم و خب بنظرم عقل الان من 22 23 ساله مثل 17 سالگیم نیس چون تجربه کردم چشیدم هرچند تلخ و بنظرم مسخره ترین چیز اینکه به یه دختر 14 ساله که درک درستی از رشته ها نداره میگن انتخاب رشته کن

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اول از همه چند تا زبان یاد میگرفتمالانم برنامه نویسم ولی اون موقع بیشتر خودمو تقویت میکردمو زودتر با ...

برای شروع برنامه نویسی

من تازه میخوام شروع کنم چه زبانی پیشنهاد میدی

کدومش بیشتر درآمد داره؟؟

با هیچ دوستی نمیگشتم تمرکزم رو میزاشتم روی درسام فقط. فقط درس درس درس

ولی بنظرم اگه این راه رو هم میرفتی الان حسرت میخوردی که چرا استفاده نکردم بنظرم هردوشون با هم خوبه

معجزه خود تویی ...🩵🌱

حالا دختر فامیلمون که همسن منه ۱۴ سالگی شوهر کرد من خیلی حرف شنیدم الآنم ۱۸ سالومه اون بچه دو ماهه د ...

ای عزیزم چی بگم .بعضی وقتا ب آدم کارد بزنی

خون در نمیاد. خیلی حسرتها رو دلم مونده مقصرم خودم بودم

و هیچکاری از دستم بر نمیاد.

الان من زبان خوندم تی نی سی بگیری بری آموزشگاه درس بدی کلا ۲ تومن حقوق میدنالان من به چه امیدی بخونم

زبان ام قوی میکردم به هدف مهاجرت یا اگر مهاجرت نمیکردم کنار رشته دانشگاهی مدرک زبان داشته باشی موقعیت های کاری خیلی خوبی برات پیش میاد

تدریس متاسفانه هم انرژی زیادی میخواد هم حقوق اش کمه

تومدرسه انرژیتوبزاربه معلم کمک کن دست راستشون باش

وای نه اونجوری نمیتونم

کلا مشکلم اینه که همش میخندم دست خودم نیستا،به یه چیز کوچیک میخندم وقتی پیش دوستامم

و کلا یه جا نمیتونم بشینم هی باید برم آتیش بسوزونم،میمیرم اگه بقیه رو اذیت نکنم

عین پسر بچه۴/۵سالم

برای شروع برنامه نویسی من تازه میخوام شروع کنم چه زبانی پیشنهاد میدی کدومش بیشتر درآمد داره؟؟

شما چند سالتونه

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز