2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 61423 بازدید | 458 پست

همون موقع میرفتم یه لاین آرایشی یاد میگرفتم توش حرفه ای میشدم مستقل میشدم ...

به حرف اینایی که میگن برای ازدواج همینه آدم خوبی باشه کافیه عشق بعدا به وجود میاد خونه بعداً درست میشه قیافه مهم نیست اصلا براین حرفا گوش نمیدادم

برای ازدواج در کنار اینکه آدم خوبی باید باشه قیافه خیلی مهمه پول خیلی خیلی مهمه خانواده خیلی مهمه عشق خیلی زیاد مهمه

بعد برای ازدواج انقد عجله نمیکردم

کسی و که دوستش داشتم تا آخرین لحظه براش تلاش میکردم که بهش برسم

می چسبیدم به کارهای مفید. ورزش می کردم. تاپ کلاس می موندم. شعر و ادبیاتو جدی تر دنبال می کردم. برای ...

من اتفاقا دوست هدفمند داشتم مهاجرت هم کرد ولی حس میکنم اگه با دوتا آدمی که راحتتر میگرفتن بودم بیشتر خوش میگذشت بهم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای نه اونجوری نمیتونمکلا مشکلم اینه که همش میخندم دست خودم نیستا،به یه چیز کوچیک میخندم وقتی پیش دو ...

خوش بحالتون

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

هیچوقت هیچوقت هیچوقت وارد رابطه نمیشدم البته طرف من ادم خوبی نبود و سعی میکردم کارایی انجام بدم که منو تبدیل به یه ادم شاد میکنه، دوستای جدید پیدا میکردم و اداب معاشرتمو تقویت میکردم و کلی خاطره میساختم

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

با بچه های خانواده های خوب و موفق دوست می شدم.

حتما فقط و فقط و فقط تجربی می خوندم و پزشکی می رفتم. (الان دکترای مهندسی دارم و توی وزارتخونه شاغلم اما مهندسی ها تنها راه پیشرفتشون مهاجرته که من دوس ندارم)

تا بالای بیست سالگی اصلا و ابدا حتی به پسرها فکر هم نمی کردم چه رسد به عاشق شدن و خیالبافی.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

چيزايي كه ميگم هنوزم برخلاف باورهامه ولي برحسب نتيجه اي كه ديدم و مقايسه با اطرافيان نتيجه اي كه ميشه گرفت اينه كه: هركي سر به زير نبود و بيشتر با جنس مخالف بود از دبيرستان/ هركي كمتر درس خوند و هدفش متخصص شدن نبود/ هركي بي تربيت تر يا سليطه تر بود/ الان زندگيش در جنبه هاي عاطفي،مالي و... بهتره

نميدونم چرا اينطوري شد! من برگردم بازم نميتونم اونجور باشم ولي بنظر رمز موفقيت چيز ديگه اي بود!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز