2777
2789
عنوان

معرفی کتاب

203 بازدید | 18 پست

دوستان عزیز . سلام . دوستان من همیشه کتاب های رمان میخوندم اما میخوام دیگه یک کتاب متفاوت خوب و جدید بگیرم . اسم کتابه روانشناسی مثلا میشناسین؟ 

یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم😥😣

تعداد رای : 2
نظرسنجی
آره
1
50%
نه
1
50%
بگو
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروید،یونگ و دین  تفسیر خواب از زیگمونر فروید  این دوتا روانشناسی هستن  م ...

اینا تخصصی هس

فهمش واس همه آسون نیس

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش

نمیدونم کتاب راز رو خوندی یا نه، روانشناسیه ،خیلیم معروفه..

ولی جدیدا ی کتابی اومده ک ی فرضیه اورده و کامل ترش کرده ، کلا مطالبش عالیه،فقط یکم سنگین و مفهومیه

حاجت دلمو بگیرم؟   
کتاب روانشناسی در چه زمینه میخوای؟ برای چه مشکلی؟

من. توی صحبت کردن در جمع مشکل دارم و خجالتیم اما حالا نه زیاد که اصلا حرف نزنم . بیشتر وفتا چیزی به ذهنم نمیاد که بگم نمیدونم چی بگم . یکم رکم تند صحبت میکنم . میخوام مشکلم حل بشه . اگه اینطور باشم میدونم در آینده برام بده

فروید،یونگ و دین  تفسیر خواب از زیگمونر فروید  این دوتا روانشناسی هستن  م ...

كتاب اول درمورد روانشناسي يونگيه؟ 

يك مختصري از كتاب مي گي عزيزم؟

شمسا جون تو تاپيك فيلي هم هستي؟ 

كتاب اول درمورد روانشناسي يونگيه؟  يك مختصري از كتاب مي گي عزيزم؟

درباره دینه و عقاید فروید که مخالف دینه و عقاید یونگ که نظرش نسب به دین مثبت تره رو برسی میکنه خیلی جالبه تاثیری که دین از نظر روانی روی افراد میزاره رو هم نشون میده