2821
2789
عنوان

من رفتم لیزر بدن😎

891 بازدید | 78 پست

سلام دوستای گلم من رفتم لیزر امروز بعد اونجا دکترش بهم گفت اگه احساس سوزش داشتی زینک بزن اونم احتمالا فقط بیکینیت سوزش داشته باشی. اگه نه هم نزن. اما الان یکی از دوستام گفت باید زینک بزنی  بعدش تا لک نشه.کسی تجربه داره؟؟؟ کسایی که لیزر کردن چه مراقبتایی بعدش داره؟؟؟ پماد نزنم مشکلی پیش میاد؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هزینت چقدر شد?تاکی مو درنمیاد?

تا ده روز دکتر من بم گف با لیف موهات از ریشه در میاد😂😂من الا من واس زیر بغلم رفتم

با دست موهارو میکنم 😂😂

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
لطفا کسی میدونه دریغ نکنه قیمت لیزر کل دست چقدره ؟ کلا بازو و ساعد و روی دست

بستگی ب شهر

دکتر

و اسم دستگاه داره

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
یسوال درد داشت؟؟؟؟؟

من اپیلاسیون میرفتم اونکه خیلی درد داشت اما کلا من آستانه دردم بالاست تحمل میکنم چیزی اگه دوست داشته باشم انجام بدم. اما در کل نه در حد یه سر سوزن بود کاملا قابل تحمل بود

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
2823
2791
2779
2792