سلام دوستای گلم من رفتم لیزر امروز بعد اونجا دکترش بهم گفت اگه احساس سوزش داشتی زینک بزن اونم احتمالا فقط بیکینیت سوزش داشته باشی. اگه نه هم نزن. اما الان یکی از دوستام گفت باید زینک بزنی بعدش تا لک نشه.کسی تجربه داره؟؟؟ کسایی که لیزر کردن چه مراقبتایی بعدش داره؟؟؟ پماد نزنم مشکلی پیش میاد؟؟
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
توو فرمانیه دایموند بود اسمش . تازه جلسه اول بود . الکساندرایت بود
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من پکیج برداشتم شد ۴۰۰ . جدا جدا بیشتر میشد. برا دوستم الان ۵جلسه رفته دیگه در نیومده.
دکترم گفت تا شش جلسه حتما باید بیای بعد هر سه ماه یه بار بعد شش ماه بهد هم یک سال یه بار
الان اصلا مو ندارم ولی باید شش جلسم کامل بشه
سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم
کل بدنتونو لیزر کردین؟؟چقدر زمان میبره تالیزرکنی؟یه ساعت میشه، ؟
نه کل بدن نبود .به جز شکم و کمر . زمانش خیلی زیاد نبود اما همون ۱ ساعت حدودا شد واقعا زمان نگرفتم .
استارتر چند جلسه اس داری میری؟؟راضی هستی از نتیجه اش؟؟در ضمن لیزر درد هم داره؟
من تازه جلسه اوله اما دوستم رفته بود خیلی راضیه . نه خیلی در حد سر سوزنه.