2821
2789
عنوان

من رفتم لیزر بدن😎

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 78 پست
دوستم بعد که دوره کاملشو تموم کنی بیا اینجا بهمون بگو نتیجش خوب بوده یا نه لیزر صورتم انجام دادی؟

باشه عشقم. من صورتم موهاش کرکی بود اما گوشه هاشو انجام دادم عزیزم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من اپیلاسیون میرفتم اونکه خیلی درد داشت اما کلا من آستانه دردم بالاست تحمل میکنم چیزی اگه دوست داشته ...

اپیل بهتره یا لیزر؟

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لطفا کسی میدونه دریغ نکنه قیمت لیزر کل دست چقدره ؟ کلا بازو و ساعد و روی دست

بستگی داره به جاش اینجا کل دست و ۱۳۰ میگیره

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خوش به حالت. من که جلسه ۵ ولی اصلا یه جاهایی رو نزده برام.مثلا لبه ها و خط ل...اسن  کامل مثل ر ...

😔😔

نگران نباش 

با حوصله انجام میده؟؟

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم
دستگاه خوبيه من كرج انجام ميدم بيكيني ٧٠ ران و شيكم ٢٢٠

شما چند جلسه رفتی؟؟؟ نتیجه گرفتی؟؟؟

استارتر جان قیمتش چند بود الکساندر خیلی گرونتره؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

تهرانی؟کجارفتی؟چ دستگاهیه؟بهم بگو اگ نتیجه گرفتی ترخدا

22201798 توو فرمانیس،دکتر الهام طباطبایی. الکس هست دستگاهش . من تازه رفتم دوستم رفته خیلی راضیه. منم عزیزم  تهرانم

عزیزم منم لیزر میرم. البته بستگی به دستگاهی که میری هم داره.من الکساندریت میرم.طول موجش زیاده ولی ک ...

مرسی عزیزم😍 پس نمیزنم منم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز