2821
2789
عنوان

من چه کنم با این نوزاد تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 9710 بازدید | 122 پست

تنها کاری که لازمه انجام بدید اینه که ترس رو کنار بذارید و یکم به خودتون اعتماد داشته باشید. ترس ذهن آدم رو فلج میکنه. همینجا هر مشکلی که دارید از خانم هایی که تجربه دارن بپرسید کم کم خودتون کلی اطلاعات بدست میارید

جمیله ایست عروس جهان ولی هوش دار/ که این مخدره در عقد کس نمیآید.

عزیزم 😍مبارکت باشه مطالعه ات رو زیاد کن فقط باعث میشه اگاهیت بره بالاتر تاپیک های قدیمی رو هم بخون ...

مرسی گلم باشهه چشم

الان دیدم بیدار شده ولی گریه نکرد چشماش باز کردههه خدایااا 💖

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قدم نو رسیده مبارک عزیزم🩷❣️✨️

اول از همه سعی کن اروم باشی و تلقین منفی نکنی

اکثر بچه ها همینطورن ، زیاد گریه میکنن

شاید نفخ و کولیک و ... داره؟

وقتی میری دکتر گوشیت رو بذار رو ضبط صوت بذار تو کیفت که اگه اونجا متوجه نشدی برای شوهرت بذاری یا دوستی چیزی بهت کمک کنه

به یاد کودکان مظلوم میناب...💔

قدم نو رسیده مبارک عزیزم🩷❣️✨️اول از همه سعی کن اروم باشی و تلقین منفی نکنی اکثر بچه ها همینطورن ، ز ...

اره گاهی اوقات شوهرم هم میگفتم بیاد تو اتاق البته معمولا دکتر نمیزاشت تو بیمارستان ولی مطبش رفتنی میزاشت

اون توضیح میداد بهم چیکار کنم ولی شوهرم ناراحت میشه میگه ۱۸ سالته من بیام تو بگم چی خودت یاد بگیر

و اینکه ادرس دکتر خوب تو تهران میشناسید اطفال ؟

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

اگر بچت گشنش باشه دستش مشت میشه اگر سیر بشه دستش باز میشه این یک دوما خیلی میترسی خودت شیر بدی بهش ش ...

یواش یواش یاد گرفتم بهش شیر بدم و ترسم یذره ریخته

تبریک مادر توانا و دلسوز. اینا همش طبیعیه.و افسردگی بعد زایمان و هفتگی و تشویش و نیش زبون شوهر و.... ...

فدای تو بشم عزیزم

فقط یه سوال داشتم من زایمانم طبیعی بود ولی هنوز درد دارم شدید گاهی اوقات و اینک بچه موقع شیر خوردن گاهی چنگ میندازه یعنی دیگ شیر ندم بش ؟

مرسی گلم باشهه چشم الان دیدم بیدار شده ولی گریه نکرد چشماش باز کردههه خدایااا 💖

الهی 😍😍😍من مجردم تجربه ندارم

ولی فکر کنم شیر دادن بهش یه تایمی داره روزای اول فاصله شیر دادن کمتره مثلا هر یه ربع بعد به مرور بیشتر میشه ( باز دقیق نمیدونم)

بعد ممکنه برای شیر گریه نکنه سینتو بذار دم دهنش اگه گرفت یعنی گشنه اشه اگه پس زد یعنی سیره

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

راستی اسی وقتی گریه میکنه یا بی قراری میکنه صدای سشوار و از تو گوگل پیدا کن بذار براش

خیلی از بچها با این صدا اروم میشن 😁

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

والا عزیزم من مجردم تجربه ندارم اما از حرفا و احساساتت خیلی حس خوبی گرفتم. کلی برای خودت و دخترت و اینکه این مسیر رو عالی بگذرونی دعا کردمicon

راستی خیلیم مهربونی و بامسئولیت

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

چون تازه بدنیا اومده باید دوساعت به دوساعت بیدار بشه ، مثلا بیدارش میکنی پوشکشو عوض میکنی ، اگه شیر خودته بییت دقیقه الی نیم ساعت بهش شیر میدی اگر ک نه شیر خشک میدی چون فعلاااا کوچولوعه به ازای هر 30سی سی اب یه پیمونه شیر میدی ، بعد آروغشو بگیر بزارش سر جاش ،اگر دیدی گریه میکنه یا اروم نیس حتما یا دلش درد میکنه یا هنوز آروغ داره

لبنیات نخور خیار و گوجه نخور چیزایی ک باد دارن کلا نخور

اگر شیرخشک دادی و مدام بالا میاره یا رفلاکس داره یا اروغ داره یا مشکل از شیر خشکه

کرم بخرم براش ؟ مرطوب کننده ؟ مارک پوشک مهمه ؟غذا هم خودمم میلم نمیکشه فقط فکرم شده بچه

پماد محافظ پای بچه ایزوکس بگیر هردفه هم ک بازش میکنی بشورش چون دختر عفونت ادراری میگیره حتما هم پنج دقیقه بعد هر باز کردن و بیست دقیقه در طول روز پوشکشو باز بزار عفونت نگیره،من خودم تازه زایمان کردم پوستم کنده شد تا قلقش دستم اومد ،کم کم یاد میگیری ک کی میخاد پی پی کنه کی گشنشه کی اروغ داره کی خوایش میاد فقط صبوری نیازه,من پسرم رفلاکس شدید دارع چون شیر میاد تو گلوش مجبورم نیم ساعت بالا سرش بشینم یه وقت خفه نشه

فدای تو بشم عزیزم فقط یه سوال داشتم من زایمانم طبیعی بود ولی هنوز درد دارم شدید گاهی اوقات و اینک بچ ...

طبیعیب ک درد داری. تا رحم خودشو جمع کنه. ببین شکمتو سفت ببند.بزار آویزون و شل نشه. در ضمن بچه وقتی شیر میخوره یهو درد میپیچه مثل نفخ در شکمش....

اونجا چنگ میگیره

یا غیر ارادی.

ب همین خاطر دستکش میپوشن تا صورت قشنگشون چنگ نزنه

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
راستی اسی وقتی گریه میکنه یا بی قراری میکنه صدای سشوار و از تو گوگل پیدا کن بذار براش خیلی از بچها ب ...

واقعا ؟

امتحان میکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز