2821
2789
عنوان

من چه کنم با این نوزاد تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 9710 بازدید | 122 پست
عزیزمممم قدمش مبارک باشه الهیسعی کن آرومتر باشی و اینهمه القاب بد به خودت ندیهمه احساسات و بلد نبودن ...

فدات شم قشنگمم

اره ولی خیلی میترسیدم که شیر نپره تو گلوش خفه نشه اون روز اول که گرفتم بغلم شیر دادم بعد یهو گریه کرد فک کردم خفه میشه نشستم گریه کردم اما الان که چهار روز گذشته یواش یواش ارومش دارم میکنم و با راهنمایی هایی که شما عزیزان کردی خیلی مفید بود مرسی ازت

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

سلام عزیزم من مجردم تقریباً هم سنیم تجربه ای ندارم ولی خواستم بگم به خودت نگو هوش کمی داری اینطوری الکی به خودت تلقین میکنی فقط برای مشکلاتت هم میتونی از گپ جی پی تی کمک بگیری خوب توضیح میده ازش هرچی خواستی بپرس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من خودم متدر نیستم اما دور و برم بچه زیاد بوده چون نوه آخر خانواده بودمبچه اگر گرسنه اش باشه ب ...

قربونت برم اره

اتفاقا حس میکنم خودمم گاهی اوقات سیر نمیشه

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

تبریک مادر توانا و دلسوز. اینا همش طبیعیه.و افسردگی بعد زایمان و هفتگی و تشویش و نیش زبون شوهر و....ما تحمل کردیم.فقط بگم بهت

هرگزززززز پیش شوهرت با ضعف و تحقیر خودت حرف نزن.تمام موارد لازم دوستان گفتند.این پستها رو چند بار بخون.

تا میخوابه حتماااا بخواب.

تو باید قوی و سالم باشی...بچه تو شیر تو رو میخوره ک جوش و حرص داری یعنی ب قول قدیمی ها تو مضطرب باشی اونم همین طوره.

ذکر بگو...

وقتی شیر میخوره آروم آروم بدنشون مثلا پاهاشو ناز کن.

کاش کنارت بودم تا غصه نخوری.

کاش الان ک ۵۲ ساله هستم برمیگشتم دوران زایمان اولم. حالم بد بود.

مضطرب

شوهر بد دهن

خانواده شوهر همه خبر مرگشون بیاد خودشونو زده بودن ب خریت.

مادر خودم عصبی

بی دست و پا

و وسواس...

پدرم و کلی خاطره تلخ....

گذشت

ولی خاطره خوب ندارم.

ولی الان هر دو تا خواهرام چهار تا بچه واسشون بزرگ کردم تا اونا خاطره خوب داشته باشن.

والله کاچی درست میکردم

آروغ میگرفتم

پوشک

دل دردشون.

و.......

فقط بهت بگم

اصلاااا خودتو نباز. تا خوابه تو هم بخواب.

باشوهرت زیاد درباره نق و گریه هاش حرف نزن.

نهایتش بهش بده رو شونه ش بندازه تا شکمشون دایره ای ماساژ بده.

اردغ بگیره. کار خونه رو زیاد اهمیت نده.

اول خورد و خوراک خودت و بچه.

تلفن کم کن.

با دوست و رفیق اصلا حرف نزن.

زیاد گوگل نچرخ.

ارتباط لمسی با نوزاد بگیر زیاددددد.

کسی ک کمکت نمیکنه رو ول کن.

دلم میخواست اونجا باشم کمکت کنم

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
بچه منم همین بود گاهی میلرزید تو خواب اروغش حتمااا باید بگیری اگه زیاد گریه کرد ببر دکتر بفهمی کولیک ...

اروغش میگیرم

باشه چشم مییرم فقط دکتر خوب اطفال توی تهران میشناسید ؟

ببرمش

تبریک مادر توانا و دلسوز. اینا همش طبیعیه.و افسردگی بعد زایمان و هفتگی و تشویش و نیش زبون شوهر و.... ...

راستش خونم زیاد کثیف نمیشه همه چی کاور داره و فقط گردگیری قربونت برم اره

ولی منم خانواده همسرم میگن بچه بزرگ کردن کاری نداره که مادرم و خواهرم هم نمیتونن بیان همسرم خودش کم سنه خیلی حرف های مامانش روش تاثیر میزاره ولی نه اون قد که اذیت کنه

سلام عزیزم من مجردم تقریباً هم سنیم تجربه ای ندارم ولی خواستم بگم به خودت نگو هوش کمی داری اینطوری ا ...

قربونت برم اره ولی خب میگم شاید این هوش مصنوعی خطا کنه اشتباه بگه یوقت

بچه تو گشنه است. نوزاد تا دو ماهگی تو خواب میپره یا میلرزه

پس عادیه ؟

عزیزم 😍مبارکت باشه

مطالعه ات رو زیاد کن فقط باعث میشه اگاهیت بره بالاتر

تاپیک های قدیمی رو هم بخون از تجربیات بچه داری کاربرا خیلی چیزا یاد میگیری

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

اتفاقا ادم باهوشی هستی چون اضطراب داری بخاطر همین خیلی بخودت سخت میگیری زیاد خودتو اذیت نکن دهمین بچ ...

ارع ولی چیکار کنم دست خودم نیست به قول مامانم همه چی برای خودم درد میکنم

ولی خیلی خوبه واقعا زندگی قبل دلوین یادم نمیاد کلا چهار روز به دنیا اومده ولی انگار همیشه بوده

همسایه ما هم بچه اش خیلی گریه میکرد دکترا گفته بودن شیرت نمیدونم چی چیه خوب نیست چیه بچه ات رو بیحال ...

وای یا خدا

نه بیحال نیست از دیروز عصر اروم شده یذره چشماشم باز کردههه نگام میکنهههه 🥺💖

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز