2821
2789
عنوان

من چه کنم با این نوزاد تو رو خدا

9620 بازدید | 122 پست

من تازه فارغ شدم و توی یک بیمارستان که اصلا خوب نبود و حال روحیم هم خوب نیست منتها من هیچی بلد نیستم از بچه داری زدم گوگل هم هیچی نفهمیدم مادر شوهرم اینا هم میگن مگه چیه بچه داری ولی من ادم همین طور مضطربی هستم و هوشم یذره پایین مثلا میرفتم دکتر دوران بارداری توضیح میداد من متوجه نمیشدم رومم هم نمیشد بگم دوباره توضیح بده میومدم خونه گریه میکردم و همسرم میگفت یه وقت جلو کسی نگی آبرومو ببری و الان هم که فارغ شدم چند روزه بچه همش گریع میکنه همش پوشکشم عوض کردم ها منتها نمیدونم گشنش میشه دوباره بعد شیر خوردن یا نه تازه یه نگرانیم هم اینه که نکنه زبونم لال موقع شیر خوردن خفه بشه اخه خیلی کوچولو ضعیف نمیدونم بخدا شب تا صبح گریم میگیره که نکنه مادره خوبی نیستم نکنه چیزیش بشه من متوجه نشم میشه از تجربیات یه چیزی بگین چیکار کنم اروم بشه بچه گریه نکنه انقد یا عادیه خودم میدونم یذره بی عرضم بارداری هم ناخواسته بود چون من از همین چیزا میترسیدم ولی خوب اینم بگم بچم دختره اسمش دلوین خیلی دوسش دارم حس قشنگیه ولی میترسم

@niniyar تو رو خدا تایید کن مهمه لطفاً حالم خوب نیست

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام قدمش مبارک باشه عزیزازنظرغذایی رعایت کن غذاسردونفاخ نخوربچه دلدردبشه معمولاکوچلوهامعده شون کوچکه زودگرسنه میشن بعدشیردادن اروغ بچه بگیر دلدردنشه براحموم ازبزرگتراکمک بگیر حواست باشه بچه پوشک میکنی توادرارنمونه دچارادرارسوختگی بشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام مادر جان انقدر نتری چیزی نیست،یماه بگذره دستت میاد ،یا خوب سیرش نمیکنی ،یا خوب آروغش نمیگیری چون تازه بدنیا آمده فعلا دلدرد هاش شروع نشده پس یا شیر کم میخوره یا خوب آروغ نمیگیری

بعدم همه بچه ها گریه میکنن چیزی نیست

عادت میکنی.بعدشیر خوردن اروقشو بگیر یه قطره واسه دلدرد هم بگیر بهش بده احتمالا کولیک داره ک گریه میکنه یه چن روز بگذرع عادت میکنی همه ما همین بودیم

اگه اروم نمیشه ی دکتر ببر در ضمن چنروزی مادرت خاهرت کسی رو بیار کمک دستت

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

سلام عزیزم دچار استرس نشو ،شاید شیرت کافی نیست اگه شیر نداری شیرخشک برای بچه بگیر ،پوشکشم چک کن که خشک باشه ،بعد از شیر خوردن برعکسش کن رو دستت آروم بزن پشتش تا آروغش گرفته بشه ،اگه باز هم گریه کرد ممکنه خدای نکرده گوش دردی شکم دردی چیزی باشه که باید ببری پیش دکتر اطفال

2823
2791
2779
2792