2821
2789
عنوان

من چه کنم با این نوزاد تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 9710 بازدید | 122 پست
چقدر بدجنس متاسفم واقعا توام زیاد سخت نگیر به خودت و بچه کاش دوستی چیزی داشتی لااقل

اره من از طلاق اینا میترسم کلا از تنش و دعوا بخاطر این زیاد کاری ندارم باهاشون و معمولا هر چی بگن زیاد بحث نمیکنم

دوست هم میگم زشته یا بنظرت بگم ؟

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

شوهرم میگه تازه بدنیا اومده از بیمارستان اومدیم اگه مشکلی بود میگفتن نمیدونم

ب امید خدا ک چیزی نیستخودت مراقب باش.شیر خودتو بده بهش.نصف شب هم دو سه بار بیدارش کن شیر بده بهش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب امید خدا ک چیزی نیستخودت مراقب باش.شیر خودتو بده بهش.نصف شب هم دو سه بار بیدارش کن شیر بده بهش

باشه مرسی ازت واقعا مرسی

از استرسم کم شد یذره

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

دکتر اطفال هم ببرش سه چهار روزش که گذشت تا چک کنه یوقت زردی نداشته باشه عدد زردیشو چک میکنن وگرنه خد ...

ببخشید پوشک بچه رو هر چند وقت یکبار باید چک کنیم؟

تایم های واکسنش رو از کجا باید بفهمیم؟

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

ببخشید تایمای واکسن هاش رو از کجا باید بدونیم؟

کارت واکسن

2 ماهگی

4 ماهگی

6 ماهگی

12 ماهگی

یه دونه هم که بدو تولد داره که زدن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

کرم بخرم براش ؟ مرطوب کننده ؟ مارک پوشک مهمه ؟غذا هم خودمم میلم نمیکشه فقط فکرم شده بچه

خودت غذانخوری شیرتولیدنمیشه بچت گرسنه میمونه اذیت میشی روزااول خوب استراحت کن غذامقوی بخور کرم مخصوص ادارسوختگی نوزادتوداروخونه بگوهمسرت بگیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودت غذانخوری شیرتولیدنمیشه بچت گرسنه میمونه اذیت میشی روزااول خوب استراحت کن غذامقوی بخور کرم مخصو ...

اره الان خوابه منم ارومم

کجایی هستی؟ اگه شیرازی بیام کمکت

فدات شم جیگر قربونت برم من

نه تهرانم ولی همسرم میگه بریم تبریز زندگی کنیم اونجا دیگه بدتر غریبمم

اره الان خوابه منم ارومم

سعی کن بخوابی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سعی کن بخوابی

یه چیزی بگم مسخره نکنین وقتی خوابه دوست دارم نگاش کنم و خر ذوق میشم از داشتنش با همه سختی هاش حس عجیبی دارم نسبت بهش

یه چیزی بگم مسخره نکنین وقتی خوابه دوست دارم نگاش کنم و خر ذوق میشم از داشتنش با همه سختی هاش حس عجی ...

الهی خدابرات نگهش داره درکت میکنم عشق مادرانه بهترین حس دنیاست وقتی بچه دارمیشیم دنیایه گروگان ازمون داره بخاطرهمین تلاش میکنیم میجنگیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز